Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

utorok 3. septembra 2019

LETNÍ LÁSKY 11/1995

LETNÍ LÁSKY 11/1995
(Summer Sizzlers ´94)

Annette Broadricková - Tajné poslání
Jackie Merrittová - Na holičkách
Justine Davisová - Dobyvatel

Tři příběhy na dovolenou

Harlequin, 1995
preklad Michal Vrbovec
ISBN 80-7170-276-5

beletria, pre ženy,
320 s., čeština
hmotnosť: 140 g

mäkká väzba
stav: obálka ošúchaná

1,00 €

*cesvo*


Tajné poslání
Zraněný Ryan O´Rourke se po střetnutí s pašeráky drog potřebuje rychle ukrýt. Schová se v opuštěném domě svých rodičů, kde ho překvapí Melody Youndgová, hledající zatoulanou kočku. Melody Ryana dobře zná – jako kluk byl jejím největším nepřítelem v sousedství. Když ji však Ryan přinutí, aby ho převezla do bezppečí, Melody se vůbec nebrání. Najednou poznává, že Ryan je úplně jiný než si představovala.

Na holičkách
Tyler Ruskin zastavil uprostřed pouště, aby pomohl krásné řidičce zapadlého karavanu – a už se mu nepodařilo nastartovat! Přitažlivý rančer tak musí strávit několik horkých dní a nocí s Loren Tannerovou. Jediné, co si přitom přeje, je, aby záchrana přijela co nejpozději.

Dobyvatel
Gunnar Royce se po špatných zkušenostech se světem obchodu rozhodli žít jako mořský čulák. Snad proto tolik přitahuje Jill Brownovou, kterou tíží starostlivá péče jejích rodičů. Má jí však Gunnar co dát?