ČERVENÁ, DRAHOMÍRA
ČERVENÝ, KAREL
LIEČBA VÝŽIVOU
Encyklopédia liečivých potravín
Vydavateľstvo Neografie, Martin, 2002
preklad Denisa Michnáčová, Alžbeta Stančevová
ISBN 80-88892-48-1
zdravie, recepty, kuchárky,
216 s., far. fot., slovenčina
hmotnosť: 682 g
tvrdá väzba
4,00 € stav: veľmi dobrý *barpe*stra*
5,00 € stav: výborný *home* PREDANÉ
Autori knihy Drahomíra Červená a Karel Červený sú známi propagátori zdravého spôsobu života, ku ktorému patrí aj správny výber a zloženie stravy. Keďže naše telo sa vlastne buduje z toho, čo zjeme, je vhodné venovať jedlu patričnú pozornosť. Z publikácie sa dozviete, aké účinky majú najdôležitejšie potraviny. State o ovocí a zelenine sú abecedne zoradené a obsahujú údaje o tom, aké majú zloženie a ako ich možno liečebne využiť. Pripojené sú recepty na prípravu zdravých jedál. Nájdete tu aj kapitolu o škodlivých potravinách a zoznam chorôb s návodom na ich liečenie pomocou potravín.