Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

sobota 15. júla 2017

OLÁH, ANDOR - PRÍRODNÉ LIEČIVÁ

OLÁH, ANDOR

PRÍRODNÉ LIEČIVÁ
(A természet patikája)

Vega, Martin, 1992
preklad Etela Janeková
obálka Tobiáš Fúčela
ilustrácie Jana Mäčková
1. vydanie
ISBN 80-85578-01-8

zdravie, alternatívna medicína, liečivé rastliny
72 s., slovenčina
hmotnosť: 110 g

mäkká väzba
stav: dobrý

1,40 € PREDANÉ

*zimpa*

Ani v srdci moderného človeka nevyhasla iracionálna túžba po zázračných „elixíroch života”, tajomných prostriedkoch, ktoré sta kývnutím čarovného prútika odstránia naše neduhy. Ideu „všeliekov” v nás živia najednej strane lekári, ktorí väčšinu našich problémov riešia len tým, že nám jednoducho predpíšu jednu-dve krabičky chemikálií s čudesnými názvami, na druhej strane „liečitelia”, ktorí sa správajú podobne, len namiesto liekov nám strčia do rúk ktorúsi magickú bylinku. Zázrační liečitelia sa množia ako huby po daždi, ich diela sa stávajú svetoznámymi bestsellermi, ale ľudia nie sú ani o piaď zdravší.

Autor publikácie, ktorú vám predkladáme, má bohaté dlhoročné skúsenosti s prírodoliečiteľstvom. Pozná liečivú silu byliniek, ktorá za vhodných podmienok môže skutočne robiť zázraky. Ale pozná aj jej hranice a riziká. Vie, že chorobu dôkladne odstránime len vtedy, keď pretneme všetky jej korene, vrátane hlavného a najmocnejšieho, ktorý tkvie v našej výžive.

V tejto publikácii nám Dr. Oláh povie o najčastejších skupinách ochorení, o príčinách, koreňoch jednotlivých chorôb a o úlohe, ktorú môžu v jednotlivých prípadoch zohrať liečivé rastliny. Nezaplaví nás lavínou údajov a odvážnych tvrdení, ale podá nám práve tie informácie, ktoré ako laici potrebujeme, aby sme sa mohli účinne zbavovať chorôb, ktoré nás postihli, a bezpečne predchádzať chorobám, ktoré nás postihnúť môžu.