Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

sobota 11. marca 2023

NAJLEPŠIE SVETOVÉ ČÍTANIE 2007

CHILD, LEE - ÚNOS
(The Hard Way)
SPARKS, NICHOLAS - ODVAHA UVERIŤ
(True Believer)
O´BRIEN, MARTIN - JACQUOT A ANJEL
(Jacquot and the Angel)
GROGAN, JOHN - MARLEY
(Marley and Me)

Reader´s Digest Výber, Bratislava, 2007
preklad Adriena Richterová, Marína Gálisová, Stanislav Kaclík, Jana Nagyová
1. vydanie

beletria, román
608 s., slovenčina

tvrdá väzba, papierový prebal
stav: veľmi dobrý

1,00 €

*priva*belx*detek

Lee Child

Únos

Bývalý vojenský vyšetrovateľ Jack Reacher nikdy neváha postaviť sa na stranu spravodlivosti. Keď si ho najme záhadný pán Lane, aby vystopoval únoscu jeho ženy a dcéry, využíva všetky svoje skúsenosti, aby odhalil páchateľa a našiel obete únosu. Otázkou však je, či s ním Lane hrá čistú hru.

Nicholas Sparks

Odvaha uveriť

V zapadnutom mestečku Boone Creek sa vraj v noci objavujú na cintoríne tajomné svetlá. Pre novinára Jeremyho Marsha, ktorý si vybudoval kariéru na nachádzaní racionálneho vysvetlenia paranormálnych javov, sú podobné správy ideálnym námetom na reportáž. Jeho objektívny prístup reportéra však dostáva ťažké rany, keď na miesto prísnej logiky nastúpia city.

Martin O'Brien

Jacquot a anjel

Keď v pokojnom provensalskom mestečku dôjde k niekoľkonásobnej vražde, je to pochopiteľne udalosť, ktorá rozvíri život všetkých starousadlíkov. Najmä preto, že obeťou je rodina nemeckého lekára, ktorý tu žije už veľa rokov, a ako inšpektor Daniel Jacquot čoskoro zisťuje, mnoho miestnych obyvateľov má doteraz v živej pamäti udalosti druhej svetovej vojny.

John Grogan

Marley

Aby sa pripravili na rodičovskú zodpovednosť, rozhodli sa Jenny a John Groganovci zaobstarať si psa. Labrador je podľa odborníkov ideálnym psom pre začiatočníkov - vyrovnaný, neagresívny, inteligentný a vhodný na výcvik. Marley, ako sa šteniatko Groganovcov volalo, bol síce medzi labradormi výnimkou, ale jeho majitelia sa rozhodne nemohli sťažovať na nudu.