Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

nedeľa 26. marca 2023

KELEOVÁ-VASILKOVÁ, TÁŇA - KVETY PRE LAURU

KELEOVÁ-VASILKOVÁ, TÁŇA

KVETY PRE LAURU

Ikar, Bratislava, 2006
obálka Viera Fabianová
1. vydanie
ISBN 80-551-1226-6
 
beletria, román, literatúra slovenská
312 s., slovenčina

tvrdá väzba s prebalom
stav: veľmi dobrý

PREDANÉ

*juran*bels*

Mladí manželia Laura a Ivan si vychutnávajú svoje šťastie... až do chvíle, keď im zomrie ich sedemročný syn Tomáško. Ich životy a vzťah sú podrobené tej najťažšej skúške. Dokážu ju zvládnuť? Prijať bolesť, ktorú im život nadelil?

P. S. Dlho som nevedela pre túto knihu vymyslieť názov. Darmo som si trápila hlavu, nič mi nenapadlo. Pri besedách v Žiari nad Hronom som navštívila aj študentov Strednej školy hotelových služieb a obchodu. Zdôverila som sa im, že ešte vždy nemám názov, a len tak som prehodila, či by mi nevedeli poradiť. O chvíľu už po triede koloval papierik... Dostala som veľa krásnych tipov. Jeden z nich - ten, pri ktorom mi naskočila husia koža -, som vybrala. Aj takto chcem znova poďakovať študentom z hotelovej školy. Boli úžasní!