LOW FAT FOOD
Koncepcia nízkotučnej stravy
(Das Low Fat/Power Programm)
Ikar, Bratislava, 1997
preklad Ľudmila Strukelyová
ISBN 80-7118-770-4
stravovanie, recepty
184 s., slovenčina
tvrdá väzba
stav: veľmi dobrý
0,90 €
*priva*strav*
Prednosti nízkotučnej stravy pre zdravie a štíhlu líniu sú dokázané. Táto kniha vysvetľuje úlohu potravinových tukov, poukazuje na rozdiely medzi nimi a oboznamuje s ich účinkami na organizmus.
Rozsiahla receptová časť ponúka široký výber chutných jedál, ktoré obsahujú celkom malé množstvo tuku. Pomocou nich si môže človek udržať zdravie a štíhlosť — skrátka, zostať fit bez špeciálnych drahých potravín.
Nemusí pritom príliš počítať kalórie a nebude ho to ani stáť nijaké mimoriadne úsilie pri nákupoch a varení.