Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

nedeľa 2. januára 2022

JACOBS-STEWART, THÉRÉSE - CESTA K NOVÝM POCITOM

JACOBS-STEWART, THÉRÉSE

CESTA K NOVÝM POCITOM
Zabudnite na vyjazdené koľaje
(Paths are made by Walking - Practical Steps for Attaining Serenity)

Columbus, Bratislava, 2006
preklad Alica Činčárová
1. vydanie
ISBN 80-7136-126-7

ezoterika, psychológia, motivácia, rozvoj osobnosti,
280 s., slovenčina

tvrdá väzba
stav: veľmi dobrý

PREDANÉ

*juran*ezo*

Tempo a zložitosť životných situácií často zmôžu aj vyrovnaných ľudí. Môžu ovplyvniť naše zdravie, poškodiť našu nervovú sústavu a otriasť našou vnútornou harmóniou.

Kniha Cesta k novým pocitom ukazuje smer, ktorý v sebe kombinuje nové vedecké poznatky o fungovaní ľudského mozgu so starou spirituálnou múdrosťou. Prostredníctvom tejto knihy sa zoznámite s ľahko dostupnými technikami, ktoré vás dovedú k hlbšiemu pochopeniu samého seba a lepšiemu pochopeniu vzťahov s ďalšími ľuďmi. Neoddeliteľnou súčasťou tejto knihy sú cvičenia založené na posledných vedeckých objavoch.

Správnym používaním techník môžeme dokonca vytvoriť v mozgu aj nové spojenia, ktoré nás naučia nové spôsoby, ako reagovať na životné problémy a stresy, radosti aj zármutky.

Staroveká múdrosť, ktorú táto kniha obsahuje, mení najhlbšiu podstatu nášho vnútra, preto sa prejaví v každej oblasti nášho života.

Táto kniha je vhodná pre každého z vás, kto cíti nepokoj a ťažko sa sústredí, kto žije v strese, pretože je pod tlakom, kto veľa komunikuje so svojimi kolegami, kto túži po hlbšom vzťahu s partnerom alebo partnerkou, kto túži stať sa lepším rodičom alebo pre toho, kto pátra po hlbšej životnej múdrosti.


Veda kombinovaná s duchovnom!

Psychologička Thérése Jacobs-Stewartová vám vo svojej knihe Cesta k novým pocitom vysvetlí nielen to, ako fungujú ľudské emócie, ale - čo je ešte dôležitejšie - ukáže, ako môžeme každý deň zberať plody správneho používania vlastného mozgu.

V tejto knihe nájdete kombináciu poznatkov z fyziológie, psychológie, duchovných vied a niekoľko storočí starú múdrosť, ktorú podporili aj poznatky získané vedeckými výskumami.

Kniha vám ponúkne komplexný prístup, ktorý upravuje východné praktiky na telo západnej psychológie.

Poskytuje návod, ako nájsť cestu k duševnej vyrovnanosti, kvalitnejším emočným návykom a lepším vzťahom k ľuďom. Aby človek dokázal využiť výhody týchto ozdravujúcich techník, ktoré pramenia z rôznych tradícií, nemusí sa prikloniť k žiadnej viere. V knihe totiž nájde cvičenia pochádzajúce z východnej spirituality, kresťanského rozjímania a západnej psychológie.

O autorke

Thérése Jacobs-Stewartová je už viac ako dvadsať rokov praktickou psychologičkou a medzinárodnou konzultantkou. Špecializuje sa na rozvíjanie vodcovských schopností a osobné poradenstvo. Posledných desať rokov strávila ako organizačná poradkyňa vo svojej vlastnej spoločnosti Mind Road Enterprises.

Je uznávanou duchovnou učiteľkou, študovala spiritualitu v USA, Európe Indii a Nepále.

„Thérése Jacobs-Stewartová svojou knihou doslova prešľapáva novú cestu, ktorá skúma duchovné rozmery emočnej inteligencie... Ponúka múdre a súčasne praktické rady pre všetkých hľadačov duchovna, “ vyslovil s uznaním Daniel Goleman, autor populárnej knihy Emočná inteligencia.