Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

utorok 1. februára 2022

WAUGH, HILLARY - KONIEC ZÁBAVY 1-7

WAUGH, HILLARY

KONIEC ZÁBAVY 1-7

Smena, Bratislava, 1981
edícia Ronapo - Romány na pokračovanie
1. vydanie 
73-099-81

beletria, román, detektívky, literatúra americká
336 s., slovenčina

mäkká väzba
stav: dobrý

0,50 €

*juran*belx*

Hillary Waugh, americký spisovatel, nie je slovenským čitateľom neznámy. Poznajú ho z troch príbehov, ktoré prednedávnom vyšli vo vydavateľstve Slovenský spisovateľ. V dvoch príbehoch, ktoré predkladáme, stretáva sa čitateľ s ním znovu.

Hillary Waugh je jeden z mála autorov, ktorého hrdinom nie je jednotlivec, ale celý policajný aparát, nevyzdvihuje prácu geniálneho detektíva, ale tímovú prácu policajného zboru, so všetkými ťažkosťami a problémami, s akými sa skutočne polícia pri svojej práci stretáva.

Čitatelia si akiste obľúbili Eda McBaina a 87. policajný okrsok. Waugh je autor, ktorý pracuje veľmi podobnými metódami, no na rozdiel od McBaina zasadzuje svoje príbehy nie do veľkomesta, ale malého mestečka, kde je práca polície sťažená nielen tým, že každý každého pozná, a teda vie o ňom všetko, ale predovšetkým tým, že naráža na problémy, ak chce usvedčiť zo zločinu, alebo aspoň napomáhania zločinu, malomestskú honoráciu, ktorá svojimi stykmi vyšetrovanie brzdí.

Príbehy Hillaryho Waugha sa čítajú dobre, dej má napätie a čitateľ si jeho hrdinov skoro obľúbi.