Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

utorok 22. februára 2022

CARLSON, RICHARD - NETRÁPTE SA PRE MALIČKOSTI V KRUHU RODINY

CARLSON, RICHARD

NETRÁPTE SA PRE MALIČKOSTI V KRUHU RODINY
Ako sa poistiť, aby vám každodenné starosti o rodinu a domácnosť neprerástli cez hlavu
(Dpn´t sweat the small stuff with your family)

Sofa, Bratislava, 1999
preklad Dáša Zvončeková
1. vydanie
ISBN 80-85752-88-3

rozvoj osobnosti, motivácia, psychológia,
283 s., slovenčina

tvrdá väzba s prebalom
stav: veľmi dobrý

3,50 €

*barpe*psy*

Vo svojom prvom bestselleri Netrápte sa pre maličkosti Dr. Richard Carlson odporúča čitateľom prístupy, ktoré im pomôžu zachovať rozvahu a nezblázniť sa z maličkostí. V ďalšej knihe, takisto bestselleri Netrápte sa a zarábajte, radí, ako žiť radostným a bohatým životom a nedať sa zahnať do kúta finančnými ťažkosťami. V knihe Netrápte sa pre maličkosti v kruhu rodiny sa dozvieme, ako zachovať rozvahu pri bežných povinnostiach v rodine a domácnosti: ako si udržať nadhľad, keď sa deti hádajú, vážiť si partnera a nebrať ho ako samozrejmosť alebo sa menej trápiť, keď máme doma povinností nad hlavu. Dr. Richard Carlson vo svojej knihe odporúča také prístupy, ktorých zásluhou môžu byť naše vzťahy v rodine oveľa pokojnejšie a láskavejšie.

Dr. Richard Carlson je jedným z najpredávanejších autorov súčasného obdobia. K jeho najznámejším titulom patria: Netrápte sa pre maličkosti, lebo všetko sú maličkosti, Netrápte sa a zarábajte (Vydavateľstvo SOFA).

K ďalším titulom patria: Znovu sa môžeš cítiť lepšie, Za každých okolností môžeš byť šťastný a antológie Príručka pre dušu a Príručka pre srdce. Autor často vystupuje v rozhlase a televízii, prednáša o šťastí, potláčaní stresu a dosiahnutí nielen úspešného, ale aj pokojného života. Je doktorom psychológie so súkromnou praxou. Žije s manželkou a dvoma deťmi v severnej Kalifornii.