Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

utorok 1. februára 2022

RAABE, HANS-JÜRGEN - KÖHNLECHNEROVA DIÉTA PRI CHOROBÁCH SRDCA A CIEV A ICH PREVENCIA

RAABE, HANS-JÜRGEN
KÖHNLECHNER, MANFRED

KÖHNLECHNEROVA DIÉTA PRI CHOROBÁCH SRDCA A CIEV A ICH PREVENCIA
Recepty na celý rok
(Köhnlechners Herz-Diät)

Aktuell, 1992
preklad Karol Virsík
obálka Marta Pavlíková
ISBN 80-900474-5-9

zdravie, stravovanie
138 s., slovenčina

0,80 € 

*barpe*zdr*

Ani jeden z orgánov ľudského tela nie je natoľko závislý na správnej výžive, ako práve naše srdce. Ak organizmu chýbajú minerálne látky, hrozí nám infarkt. Ak chýbajú vitamíny, ohlásia sa hrozivé poruchy srdca. Veľký počet úmrtí v dôsledku srdcovocievnych ochorení nám dokazuje, že naše srdcia prekonávajú útrapy, potrebujú pomoc.

Ako môžeme srdcu pomôcť? Autori tejto knihy sú presvedčení, že: najlepšia a najúčinnejšia pomoc pre srdce je diéta, a to práve taká, ktorá zásobuje telo i srdce dôležitými látkami.

Köhnlechnerova diéta pri ochoreniach srdca je špeciálnou diétou, ktorá srdce chráni a posilňuje. Vyrovnáva nedostatky vitamínov a minerálnych látok. Zlepšuje krvné hodnoty, odbúrava cholesterol, kyselinu močovú atď. Pomocou diéty sa telo očistí, zbaví sa nadbytočných kíl pozvoľne, bez hladovania. Diéta posilňuje srdce spôsobom úplne novým, založeným na ročných obdobiach a to predovšetkým vtedy, keď je srdce vystavené zmenám biorytmov — v jeseni, v zime a na jar.

Manfred Köhnlechner je najznámejší nemecký liečiteľ. Už mnoho rokov uverejňuje v novinách a časopisoch články o prírodnom liečiteľstve a výžive. Hans-Jurgen Raabe je novinárom už 15 rokov a úzko spolupracuje s Köhnlechnerom práve pri diétach.