Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

utorok 1. februára 2022

VAN SLYKOVÁ, HELEN - VŽDY NIE JE NAVŽDY 1-7

VAN SLYKOVÁ, HELEN

VŽDY NIE JE NAVŽDY 1-7

Smena, Bratislava, 1981
edícia Ronapo - Romány na pokračovanie
1. vydanie 
73-127-81

beletria, román, literatúra americká
336 s., slovenčina

mäkká väzba
stav: dobrý

0,50 €

*juran*belx*

V tomto zošite edície Ronapo začíname uverejňovať pútavý román americkej autorky Helen Van Slykovej z prostredia newyorskej rodiny talentovaných hudobníkov Antoniniovcov.

Helen Van Slyková, pôvodne redaktorka v ženskom časopise, neskôr spolupracovníčka známych ženských časopisov, je autorkou viacerých úspešných románov. Zaujímavý román Vždy nie je navždy vyšiel dva roky pred jej smrťou (zomrela roku 1979) a pokladajú ho za jej najlepšie dielo.

Nie je to iba román o láske a nie je určený len ženám, upúta aj mužov a dozaista všetkých mladých čitateľov. Dejom a dobrou literárnou úrovňou.

Príbeh sa odohráva v atraktívnom prostredí, čitateľ s nevšedným záujmom sleduje boj manželky a matky o toho istého muža, každá ho chce mať iného. Susan Antoniniová, manželka slávneho hudobníka Richarda Antoniniho, zviedla urputný boj, aby jej životný druh mal správne životné postoje, pevný charakter.

Bol to dlhý a nesmierne zložitý boj...