Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

piatok 7. apríla 2017

BALÁŽIK, EDUARD - RYBA NA TANIERI CELÝ ROK

BALÁŽIK, EDUARD
ULEHLA, MILAN
DAŇO, VOJTECH
LUDWIG, JÁN

RYBA NA TANIERI CELÝ ROK

Osveta, Martin, 1985
2. prepracované, doplnené vydanie, 30.000 výtlačkov
obálka Peter Ďurík
fotografie Izidor Zuzic

kuchárky, recepty,
288 s., 16 s. far. fot., slovenčina
hmotnosť: 505 g

mäkká väzba
stav: dobrý

PREDANÉ

*mipet2*strav*

V prvom vydaní knihy sme v úvode vyslovili nádej, že prostredníctvom asi 700 receptov rybích jedál obohatíme každodenný jedálny lístok aj tých najnáročnejších labužníkov. Ak sa tak skutočne stalo a naučili sme našich stravníkov zaujímať sa o rybie mäso aj v iných ročných obdobiach, nielen v čase vianočných sviatkov, sme radi. A ak aj druhé vydanie rozšíri zástupy o ďalších, ktorí dodnes nenašli cestu ku konzumácii tejto dnes už dokázateľne potrebnej, ale aj chutnej súčasti výživy, budeme spokojní. Splní sa tak úloha, ktorú si kolektív autorov pri svojej práci vytýčil.

Súčasne ďakujeme vydavateľstvu za zaradenie druhého vydania knihy, a dúfame, že aj toto prepracované a doplnené vydanie kladne ovplyvní stravovacie zvyklosti našich pracujúcich.