Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

pondelok 28. novembra 2022

KOŘÍNKOVÁ, LENKA - DIETA? VÍM JEŠTĚ VÍC

KOŘÍNKOVÁ, LENKA

DIETA? VÍM JEŠTĚ VÍC

Eminent, Praha, 1995
obálka Dagmar Hájková
ISBN 80-85876-16-7

stravovanie, zdravie
168 s., čeština

tvrdá väzba
stav: veľmi dobrý

predané

*svama2*strav*

Po vydání mojí první knihy jsem byla velice příjemně překvapena báječnou odezvou. Přestože od jejího vydání uplynulo více než půl roku, zájem se nijak nezmenšuje, spíše naopak. Lidé mě často zastavují na ulici a vyptávají se na detaily a podrobnosti diety, co s čím mohou kombinovat a co ne. Často slyším, že se jim dieta velice líbí a chtěli by podle ní žít, ovšem že by měli raději knihu v podobě konkrétních návodů a receptů, něco jako malého průvodce po celý rok, který by je inspiroval a zároveň „hlídal“ jejich chyby.

Po velkém úspěchu první knihy se bohužel objevilo také něco, co jsem skutečně nečekala. Hodně lidí se najednou začalo vydávat za odborníky na tuto dietu, vyšly různé články, ba dokonce i kniha, která se prý prezentuje jako pokračování té mojí. Když jsem si některé tyto materiály, bohužel mnohdy nezaručené a místy plné dietních chyb, pročetla, rozhodla jsem se, že nabídnu všem zájemcům o hlubší pochopení a používání této diety druhou knihu také proto, abych uvedla řadu věcí na pravou míru.

V této knize najdete spoustu konkrétních receptů a kuchařských návodů, jimiž chci ukázat, jak je možné dodržovat tuto dietu v různých proměnách po všechna roční období. Pro ty z vás, kteří mají princip diety již dobře zažitý, popisuji způsob, který jsem na sobě a na svých přátelích prakticky vyzkoušela a který umožňuje během jednoho dne střídat obě základní skupiny potravin, aniž by to mělo vliv na hubnutí a očistnou funkci diety. Váš jídelníček tak dostane úplně novou dimenzi - stane se pro vás nejen pohodlnější a dostupnější, ale i barevnější a pestřejší.

Přeji vám k tomu dobrou chuť, spoustu elánu a radost ze života.

Lenka Kořínková

P. S. Jako mnoho věcí v životě není ani tato dieta uzavřenou záležitostí. Proto neustále experimentuji a přicházím na stále nové souvislosti a možnosti. Až budu vědět víc, určitě se s vámi o ně zase podělím.