Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

pondelok 7. novembra 2022

LEIGHOVÁ, LORA - DIVOKÁ KARTA

LEIGHOVÁ, LORA

DIVOKÁ KARTA
(Wild Card)

Ikar, Bratislava, 2011
preklad Peter Rulkas, Elvíra Haugová
obálka Viera Fabianová
ISBN 978-80-551-2148-2

beletria, román, literatúra americká, romantika
336 s., slovenčina

tvrdá väzba
stav: dobrý

3,00 €

*zimpa2*velx-usa-rom*

Mala to byť rutinná bojová akcia. Príslušník špeciálnej jednotky amerického vojenského námorníctva Nathan Malone mal zachrániť tri dievčatá z pazúrov kolumbijského drogového kartelu a nechal sa zajať, aby odhalil špióna z vlastných radov. Celá misia však dopadla katastrofálne a jeho manželke Sabelle oznámili, že sa už nikdy nevráti domov.

Sabella šesť rokov oplakávala manžela. Netušila, že nie je mŕtvy. Tajná operačná jednotka zložená z bývalých špeciálne vycvičených bojovníkov, ktorí oficiálne zmizli pri plnení najkomplikovanejších úloh, ho prinútila zmeniť totožnosť. Keď sa vráti k manželke, vydrží a neprezradí jej, kto naozaj je? Náruživo po nej túži, ale jeho prítomnosť ohrozuje jej život. Ich láske, ktorá dostala nezvyčajnú druhú šancu, hrozí nebezpečenstvo. Krutý osud chce príťažlivú divošku navždy vytrhnúť z náručia milovaného manžela...

Lora Leighová si hrdinov erotických románov z prostredia tajných agentov doslova vysnívala. Je odborníčka na mužsko-ženské vzťahy a majsterka strhujúcich ľúbostných hier.