Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

nedeľa 1. júla 2018

HEWITT, V.J. - NOSTRADAMUS - KONIEC TISÍCROČIA

HEWITT, V.J.
LORIE, PETER

NOSTRADAMUS - KONIEC TISÍCROČIA
proroctvá 1992 - 2001

Natajoga, Bratislava, 1992
ilustrácie Malcolm Godwin
preklad Valéria Valovičová
ISBN 80-900557-4-5

záhady
208 s. slovenčina
hmotnosť: 685 g

tvrdá väzba s prebalom
stav: dobrý

PREDANÉ

*BIB10* in **S8P**

Čím sme bližšie ku koncu tohto tisícročia, tým viac nadobúdajú Nostradamove proroctvá na svojej vážnosti. I keď jeho dielo zachytáva tisícky rokov do budúcnosti, hlavné ťažisko vždy spočívalo v deväťdesiatych rokoch 20. storočia, v globálnom konflikte a prevratných zmenách, ktoré sa už v tejto epoche začali a budú aj naďalej pokračovať.

Hoci Nostradamove slávne štvorveršia už boli predmetom mnohých výkladov, on sám predpovedal, že ich úspešne rozlúšti až jeden človek, ktorý bude žiť koncom dvadsiateho storočia. V publikácii Nostradamus - Koniec tisícročia sa táto predpoveď konečne vypĺňa vďaka novému dôkladnému numerickému dešifrovaciemu systému, ktorý v minulom desaťročí rozpracovala V. J. Hewitt a ktorý dovoľuje dosiahnuť taký stupeň presnosti ako ešte nikdy predtým. Táto jednoduchá, ale pritom dômyselná metóda nám umožňuje prístup k presným dátumom a označeniam miest udalostí, ktoré vychádzajú najavo z prorokových zašifrovaných odkazov.

Autori skúmajú špecifické predpovede, ktoré sa týkajú nás všetkých, od ďalšieho zemetrasenia v San Franciscu a zmien v životnom prostredí až po dramatické zmeny vo vede a medicíne a zosnovanie nových medzinárodných zväzkov. Výsledkom je najvzrušujúcejšia verzia diela jedného z najväčších prorokov, z ktorej zaznieva predovšetkým nádej na priaznivú budúcnosť, a to v dobe, ktorá ju tak zúfalo potrebuje.

V. J. Hewitt venovala celý svoj život objasneniu hlavolamov ukrytých v Nostradamových štvorveršiach. Tvrdí, že v jednom z nich sa skutočne uvádza jej meno a spomína sa ako prvý - a jediný - človek, ktorý jeho predpovede správne vylúšti. Peter Lorie je autorom šiestich noviel a deviatich náučných diel vrátane kníh História budúcnosti a Železný kôň. Obaja autori žijú v Londýne.