Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

streda 3. novembra 2021

O ČEM ŽENY MLČÍ

O ČEM ŽENY MLČÍ
antológia

Listen, Jihlava, 2013
edícia Česká povídka
obálka Antonín Střížek, Luděk Bárta
1. vydanie
ISBN 978-80-86526-72-0
 
literatúra česká, beletria, poviedky, antológia,
168 s., čeština

tvrdá väzba s prebalom
stav: dobrý

2,80 €

*kasto**belc*

Nový soubor edice Česká povídka přináší příběhy, v nichž ženy (v jednom případě muž) něco tají před svými blízkými. Mají své třinácté komnaty, do kterých se bojí vstoupit nebo kam zkrátka jen nechtějí nikoho pustit. Někdy je mlčení na místě, jindy ženám spíš škodí. Odhalení tajemství by možná prospělo všem.

Povídky napsali: Kateřina Tučkova (Vyhnání Gerty Schnirch, Žítkovské bohyně... ), Petr Šabach (Občanský průkaz, Máslem dolů... ), Petra Soukupová (Zmizet, Marta v roce vetřelce... ),

Jaroslav Rudiš (Grandhotel, Konec punku v Helsinkách... ), Josef Moník (Psi bez rodokmenu, Schweik it easy... ), Marek Šindelka (Chyba, Zůstaňte s námi), Marek Epstein (scénáře k filmům Václav a Ve stínu... ), Irena Hejdová (scénáře k filmům Děti noci a Navždy svoji... ).