Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

štvrtok 18. augusta 2022

KLAVAN, ANDREW - UŽ ANI SLOVO

KLAVAN, ANDREW

UŽ ANI SLOVO
Pacienti nebo zločinci?
(Don´t say a Word)

BB art, Praha, 2002
preklad Magda Váňová
obálka Jan Matoška
1. vydanie
ISBN 80-7257-821-9

beletria, román, literatúra americká, detektívky 
270 s., čeština

tvrdá väzba s prebalom
stav: dobrý

PREDANÉ

*juran*belx-usa-dete*

PSYCHIATR NATHAN CONRAD se dostal do svízelné životní situace. Skupinka ostrých hochů unese jeho malou dcerku, aby psychickým nátlakem získala jeho prostřednictvím informaci o diamantech ukrytých na hřbitově chudiny, které představují neuvěřitelné jmění. Conradův byt je sledován a odposloucháván, jeho žena prožívá pravé peklo, dcerka je vystavena zvířecím útokům sexuálně narušené lidské zrůdy a krásná schizofrenička Elizabeth, jejíž příběh je vlastně klíčem k celému případu, čtenáře zavede do světa duševně vyšinutých lidí. Právě na ni se zločinci snaží svalit obvinění z brutálních vražd.

Díky osobní statečnosti doktora Conrada sklapne nakonec za zločinci past, do které se chytili zaslepeni svými riskantními plány. Nezískají obrovský poklad, který by jim umožňoval donekonečna ukájet své choutky a zvrhlé představy... a čtenář si může konečně klidně oddechnout.

Odvážný psychiatr se zčistajasna proti své vůli stane hlavním hrdinou hororu, jaký si on sám ani jeho rodina vůbec nedokázali představit. Navzdory tomu neřekne ani slovo...

Necháváte si rádi polechtat nervy napínavým čtením? Pak vás určitě nezklame jeden z románových thrillerů amerického novináře a spisovatele Andrewa Klavana Už ani slovo (Don't say a Word), který splňuje všechny požadavky náročného čtenáře na příběh plný nečekaných zvratů, drásajících momentů a nervového vzrušení.

ANDREW KLAVAN - rozhlasový a novinový reportér, vystudoval kalifornskou univerzitu v Berkeley, je držitelem dvou ocenění „Edgar". Se svou ženou a dvěma dětmi žije na Manhattanu.