Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

pondelok 8. augusta 2022

CANFIELD, JACK - SLEPAČIA POLIEVKA PRE DUŠU

CANFIELD, JACK
HANSEN, MARC VICTOR

SLEPAČIA POLIEVKA PRE DUŠU
(Chicken Soup for the Soul)

SOFA, Bratislava, 1996
preklad Milan Kosegi
1. vydanie
ISBN 80-85752-25-5

beletria, próza krátka, poviedky, literatúra americká, psychológia
332 s., slovenčina

tvrdá väzba s prebalom
stav: veľmi dobrý

PREDANÉ

*barpe*psy*

Dvaja najobľúbenejší americkí lektori - autori inšpiračných prednášok spoločne vydávajú svoje obľúbené príbehy a najlepšie zo zozbieraných poviedok, ktoré zasiahli srdcia všetkých čitateľov. Canfield a Hansen rozdávajú vtip a múdrosť, nádej a nové sily, aby vám pomohli v tých menej príjemných životných chvíľach. Ich starostlivo zozbierané poviedky sú modelmi toho, čo sa môže v živote prihodiť, a robia cestu, po ktorej kráčame, schodnejšou.

Vždy, keď budete chcieť niečo názorne vysvetliť, inšpirovať priateľa, či naučiť niečomu dieťa, v tejto pokladnici zaručene nájdete poviedku, ktorú môžete použiť.

Jack Canfield vedie semináre, úlohou ktorých je naučit poslucháčov správne ohodnotit samého seba. Je prezidentom Nadácie pre výchovu k sebahodnoteniu v Culver City v Kalifornii. Vedie intenzívne semináre pre laickú verejnosť i profesionálov. V USA, Kanade, Európe, Austrálii a Ázii sa na nich doposiaľ zúčastnilo viac ako päťstotisíc ľudí. Je aj autorom niekoľkých kníh o zdokonaľovaní výchovy k sebahodnoteniu a je poradcom stoviek spoločností a profesionálnych združení.

Mark Victor Hansen prináša obrovský stimul pre tých odborníkov, ktorí chcú vo svojej profesii patriť k desiatim percentám najúspešnejších a do troch rokov strojnásobiť svoj príjem. So svojím silne inšpiratívnym posolstvom precestuje ročne viac ako 250 tisíc míľ, vystupuje v obľúbených rozhlasových a televíznych programoch a prednedávnom sa jeho fotografia objavila aj na obálke časopisu Success Magazine.