Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

pondelok 8. augusta 2022

FROMM, ERICH - UMENIE MILOVAŤ

FROMM, ERICH

UMENIE MILOVAŤ
(Tha Art of Loving)

Obzor, Bratislava, 1966
edícia Mala moderná encyklopédia
obálka Emil Bačík
1. vydanie, 8.000 výtlačkov
65-062-66

psychológia
120 s., slovečina

tvrdá väzba s prebalom
stav: dobrý, prebal ošúchaný

5,00 €

*barpe*psy* 
dupl: rekry

O láske, jej formách, rozmanitosti a mnohotvárnosti, o podmienkach úspechu a príčinách neúspechu v láske — o tom všetkom i mnohých ďalších skutočnostiach sa možno dočítať v knihe Ericha F r o m m a: Umenie milovať.

Od najstarších čias až podnes sa napísalo o láske veľmi veľa, a to nielen veršov a románov, ale aj rôznych odborných kníh a príručiek. Väčšina z nich sústreďovala hlavnú pozornosť na prax lásky, ich cieľom bolo predovšetkým poskytovať praktické rady na osvojenie si techniky milovania. Správna technika, to bolo podľa nich to najdôležitejšie.

Kniha Umenie milovať poskytne čitateľovi oveľa viac. Pomôže mu nahliadnuť do vlastného vnútra a nájsť odpoveď na tie najrôznejšie otázky.

Erich Fromm pristupuje k tejto téme s prenikavými očami psychológa. Všíma si lásku v tých najrozličnejších súvislostiach, v celom komplexe javov. Vidí v nej odpoveď na otázku ľudskej existencie a najvyšší cieľ, aký môže človek dosiahnuť.

Umenie milovať je prvou knihou Ericha Fromma, ktorá sa dostáva do rúk slovenskému čitateľovi. Na Západe je Erich Fromm už známym autorom a jeho diela vzbudzujú čoraz väčšiu pozornosť.

Možno právom očakávať, že táto kniha si získa aj priazeň našich čitateľov, a to najmä tých, ktorí nečakajú iba ľahké návody a rady na zvládnutie umenia milovať.