Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

pondelok 8. augusta 2022

CANFIELD, JACK - SLEPAČIA POLIEVKA PRE DUŠU - 3. PORCIA

CANFIELD, JACK
HANSEN, MARC VICTOR

SLEPAČIA POLIEVKA PRE DUŠU - 3. PORCIA
(A 3rd Serving of Chicken Soup for the Soul)

SOFA, Bratislava, 1996
preklad Robert Farbula
1. vydanie
ISBN 80-85752-40-9

beletria, próza krátka, poviedky, literatúra americká
370 s., slovenčina

tvrdá väzba s prebalom
stav: dobrý

0,90 €

*barpe*psy*

Vynikajúci autori Jack Canfield a Mark Victor Hansen ponúkajú ďalšiu nádhernú zbierku poviedok pre vaše potešenie i poučenie. Na stránkach Tretej porcie slepačej polievky pre dušu nájdete žiarivé príklady tých najlepších ľudských vlastností: súcitu, ochoty, schopnosti odpúšťať, nádeje, odvahy, obetavosti, šľachetnosti a vernosti.

Poviedky môžu byť pre človeka tým najvhodnejším vyučovacím prostriedkom, najmä v tom prípade, ak je vyučovacím predmetom láska, tolerancia, úcta a iné hodnoty. V tomto pokračovaní Slepačej polievky pre dušu sa autori s vami podelia o zozbierané múdre rady o láske, rodičovstve, učení, vyučovaní, smrti, postoji človeka k prekonávaniu prekážok. Táto kniha zohreje vaše srdcia, jedného tmavého dňa zapáli svetlo nádeje a vykúzli na vašej tvári úsmev, ktorý vám vydrží po celý život.

Mark Victor Hansen a Jack Canfield sú profesionálnymi prednášateľmi, ktorí zasvätili svoj život osobnostnému a profesionálnemu rastu ostatných. Sú autormi bestselleru Slepačia polievka pre dušu, (v roku 1996 najúspešnejšia preložená kniha na Slovensku), bestselleru Druhá porcia slepačej polievky pre dušu a takisto vyhľadávanej knihy Slepačia polievka pre dušu - kuchárska kniha, ktorú tiež pre vás pripravuje vydavateľstvo SOFA.