Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

sobota 9. apríla 2022

HVORECKÝ, MICHAL - POSLEDNÝ HIT

HVORECKÝ, MICHAL

POSLEDNÝ HIT

Ikar, Bratislava, 2003
obálka Nina Weisslechnerová
1. vydanie
ISBN 80-7118-503-5

beletria, román, literatúra slovenská, podpis autora
224 s., slovenčina

tvrdá väzba s prebalom
stav: veľmi dobrý

NEPREDAJNÉ

*rosli*h-tv-4/2*

Svetoznámy hudobník a dídžej Alfred Raff vstúpi do chlapčenskej skupiny, no hviezdna kariéra sa mu vymkne z rúk. Spoznáva hystériu popových fanúšikov, tajomstvá brakovej kultúry aj niečo také staromódne ako láska. Stane sa obeťou únosu teroristov, ktorí namiesto bômb používajú podvratné reklamné kampane. Jeho veľkomestský život sa zmení na bizarné putovanie z Reykjaviku cez USA až do Dubaja. V ironicky zobrazenom svete sa ocitne na úteku a na pódiu čaká na okamih, keď sa naplno rozoznie jeho Posledný hit.

O autorovi

Michal Hvorecký sa narodil v roku 1976. Vydal úspešné knihy Silný pocit čistoty a Lovci & zberači, vďaka ktorým je v súčasnosti najpredávanejším mladým slovenským autorom.

Výber z jeho textov vyšiel roku 2002 knižne v Poľsku a tohto roku sa pripravuje v češtine vo vydavateľstve Odeon. Preklady jeho próz boli časopisecky publikované v angličtine, nemčine, slovinčine a maďarčine. Preložil román Jacka Womacka Ambient.

Za svoje texty získal viacero literárnych ocenení.

O ohlase jeho prác aj v zahraničí svedčia autorské štipendiá vo Viedni a v Berlíne. Pravidelne publikuje v rôznych denníkoch a časopisoch u nás i v Českej republike.

Žije v Bratislave.