Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

nedeľa 18. decembra 2022

MEDZINÁRODNÝ MARATÓN MIERU V KOŠICIACH 1924-1980

MEDZINÁRODNÝ MARATÓN MIERU V KOŠICIACH 1924-1980

Východoslovenské vydavateľstvo, Košice, 1987
obálka Ľubomír Badiar
083-041-87 MMM
1. vydanie, 12.000 výtlačkov (z toho 5.000 predajných)

šport
272 s., čb a far. fot., slovenčina

tvrdá väzba s prebalom, veľký formát
stav: výborný, neautorské venovanie

3,00 €

*kocan2*sport*

Publikácia Medzinárodný maratón mieru 1924—1980 nám opäť umožní prežívať dramatické chvíle športového zápolenia i stretnúť sa s mnohými známymi bežcami, ktorí sa zúčastnili na tomto podujatí. Niet azda disciplíny v športe, ktorá núti pretekárov tak hlboko načrieť do rezervoára síl ako maratón. Aj keď je to pomerne mladá disciplína novovekých olympiád, jej zrod vzišiel z histórie. Azda preto má takú úctu; ale hlavne preto, že maratónsky beh je oslava života spätá s prirodzenou túžbou ľudí po mieri. A košický maratón túto túžbu výrazne podčiarkuje — nie je to len športový sviatok, ktorého sme svedkami vždy v prvú októbrovú nedeľu už viac ako šesťdesiat rokov, ale aj významná spoločenská udalosť. Má neopakovateľnú atmosféru priateľstva a spolupatričnosti všetkých, ktorí ho pripravujú, ktorí sa na ňom zúčastňujú i ktorí ho sledujú — tí všetci aj takto vyjadrujú svoju podporu mierovému úsiliu celého ľudstva.