Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

pondelok 25. apríla 2016

ZERER, ANTON - TALIANSKO 90

ZERER, ANTON
SÚKUP, JÁN

TALIANSKO 90
XIV. majstrovstvá sveta vo futbale

Šport, Bratislava, 1990
edícia Finále
obálka Jozef Michaláč
1. vydanie
ISBN 80-7098-126-0

šport
168 s., far. fot., slovenčina
hmotnosť: 688 g

tvrdá väzba s prebalom, veľký formát
stav: výborný

3,00 € 1,00 €

*sport*

Tá koža naplnená vzduchom dnes rozviruje emócie vo všetkých kútoch našej planéty. Bezmála tridsať miliárd párov očí bolo zvedavých na päťdesiatdva zápasov záverečného turnaja štrnástych majstrovstiev sveta vo futbale v Taliansku. Svetový rekord. Nijaké iné podujatie na zemeguli zatiaľ nepritiahlo väčšiu pozornosť. V čestných lóžach futbalových chrámov sedávali králi, premiéri, ministri i hviezdy kultúrneho neba. Po víťazstvách prezidenti vyhlasovali štátne sviatky. Na počesť futbalových hrdinov pesničkári komponovali oslavné piesne a radní páni premenúvali ulice a štadióny.

Počas zápasov na šampionáte v Taliansku, ako hlásila americká agentúra UPI, zavládlo prímerie aj v ťažko skúšanom Libanone.

To všetko je futbal. Hádam nikde na svete mu nemohlo byť tak príjemne ako pod azúrovou klenbou talianskej čižmy.

Keď v našom vydavateľstve Šport vyšla prvá knižka o majstrovstvách sveta vo futbale, písal sa rok 1958. Odvtedy pravidelne, každé štyri roky, prichádzame za svojimi čitateľmi s knihami o svetových futbalových festivaloch. Táto je už deviata.

Tradícia zaväzuje aj inšpiruje.

V rukách máte prvú celofarebnú knižku o futbalových majstrovstvách sveta, aká v slovenčine ani v češtine ešte nevyšla. Živým slovom, rečou faktov a najmä 111 farebnými fotografiami vám v nej približujeme spolu s kvalifikáciou všetkých tridsaťjeden talianskych dní, prežiarených slnkom a predovšetkým futbalom.