Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

nedeľa 3. októbra 2021

STEEL, DANIELLE - DOM

STEEL, DANIELLE

DOM
(The House)

Ikar,  Bratislava, 2006
preklad Tamara Chovanová
obálka Viera Fabianová
ISBN 80-551-1250-9

beletria, román, pre ženy, literatúra americká,
264 s., slovenčina

tvrdá väzba s prebalom
stav: veľmi dobrý

PREDANÉ 

*kocma**belx*

Vysoko na kopci s výhľadom na celé San Francisco sa týči prekrásny dom. Ambiciózna mladá právnička Sarah Andersonová, poverená predajom tohto domu, nájde pri jeho prehliadke fotografiu krásnej Lilli. Pri pohľade na ňu si uvedomí, že ju už kdesi videla. Netuší kde, od majiteľa domu vie len toľko, že Lilli opustila manžela a dve malé deti a utiekla s istým markízom do Francúzska. Až pri návšteve u starej mamy Sarah zistí, kto bola tajomná Lilli a prečo stará mama nikdy nerozprávala o svojom detstve.

Sarah za peniaze, ktoré nečakane zdedila, dom kúpi a jeho oprave venuje všetku energiu. Času má dosť, lebo jej partner Phil je ochotný sa s ňou stretávať iba cez víkendy... Vráti nový príbytok do Sarahinho života lásku, alebo ju prinúti odísť a hľadať ju v novom vzťahu, tak ako sa to stalo prvej pani domu?