Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

nedeľa 17. októbra 2021

BOROVIČKA, VÁCLAV PAVEL - MILIONOVÉ LOUPEŽE

BOROVIČKA, VÁCLAV PAVEL

MILIONOVÉ LOUPEŽE
Zločiny, které vešly do dějin

Baronet, Praha, 1997
prebal Richard Carrasco
1. vydanie
ISBN 80-7214-041-8

história, publicistika, podpis autora
366 s., čeština

tvrdá väzba s prebalom
stav: dobrý

NEPREDAJNÉ

*botka**h-tv-4/3*

V. R Borovička patří mezi nejčtenější české spisovatele. Jeho knížky vyšly ve 110 vydáních, v celkovém nákladu přesahujícím čtyři a půl milionu výtisků, byly přeloženy do šestnácti jazyků. Tituly Atentáty, které měly změnit svět, Mafie, Procesy, které vzrušily svět, Vraždy ve státním zájmu, ale i řada čtyřdílných Velkých kriminálních případů a knížky Scotland Yard zasahuje, Pařížská sureté pátrá, Velké případy FBI, Slavné případy Interpolu a další Hřbitov vyzvědačů, Past na kmotra, Století šakalů se také dostaly do světa.

„Ve své tvorbě se zabývám vážnými, dramatickými a často i ožehavými tématy, jejichž studium a zpracování vyžaduje mnoho času, vypětí, “ říká autor. „Jsem však nezlomný optimista, miluji život a přidružené legrace. Proto píši filmové komedie, rozhlasové hry a televizní seriály. Miluji děti a pro ně jsem napsal čtyři knížky. Veselé, možná rozpustilé, snad právě proto byly všechny zfilmovány a odvysílány jako televizní seriály. “ Nové dílo V. P. Borovičky Milionové loupeže přináší celkem deset napínavých a čtenářsky vděčných příběhů popisujících neuvěřitelně odvážné loupeže provedené bud geniálními lupiči anebo odvážlivci, jimž přála náhoda a štěstí. Patří mezi ně například Případ bratrů Renových, kdy se v minulém století spojilo k odvážné loupeži pět bratří, anebo epizoda Ukrutná smůla Jesse Jamese, kde autor popisuje pistolníka, který ve své době terorizoval dokonce věhlasný Divoký západ.

Borovička je autorem či spoluautorem známých úspěšných televizních seriálů: Chalupáři, Dynastie Nováků, Spadla z nebe, Safari, Kouzelné městečko, Mateřské znaménko a filmů Jen ho nechte, ať se bojí, Můj brácha má prima bráchu, Brácha za všechny peníze. Nakladatelství Baronet vydalo v loňském roce dvě nové Borovičkovy knihy Sekty satanských bohů a Únosy, které pobouřily svět. V letošním roce pak v nakladatelství Baronet vyšla knížka Smrt Hitlerova jasnovidce o věštci Hanussenovi a v nové ediční řadě Zločiny, které vešly do dějin pak Milionové loupeže. Do konce letošního roku dostanou naši čtenáři ještě do rukou dílo Smrt má červené střevíčky.