Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

streda 20. januára 2021

MOODY, RAYMOND A. - SVETLO NA DRUHOM BREHU

MOODY, RAYMOND A.

SVETLO NA DRUHOM BREHU
Ďalšie výskumné poznatky autora knihy Život po živote
(The Light Beyond)

Ikar, Bratislava, 2011
preklad Pavel Vilikovský
doslov Ivan Hudec
obálka Viera Fabianová
ISBN 978-80-551-2460-5

ezoterika
160 s., slovenčina

tvrdá väzba
stav: dobrý

PREDANÉ

*hroda**ezo*

Svojou prvou knihou Život po živote doktor Raymond Moody zmenil naše názory na smrť. Rozprávanie ľudí, ktorí prešli štádiom klinickej smrti a vrátili sa do života, ich opisy cesty tunelom a príbehy o stretnutí s anjelskými bytosťami potvrdili existenciu života po smrti. Od vydania knihy Život po živote sa naňho nepretržite obracia množstvo ľudí, aby sa s ním podelili o nečakané zážitky, keď sa sami ocitli blízko smrti alebo keď zomrel niekto z ich blízkych. Dospelo bádanie o zážitku prahu smrti (ZPS) k vedeckému dôkazu, že jestvuje posmrtný život? Na tému posmrtného života k nijakému presvedčivejšiemu dôkazu ani nemožno dospieť. To však neznamená, že by sa tieto očividne jestvujúce zážitky nemali s úctou a záujmom skúmať.

MUDR. Raymond A. Moody je celosvetovo uznávaný vedec, vysokoškolský pedagóg, spisovateľ a výskumník, odborník na „zážitky na prahu smrti“. Prednáša na Nevadskej univerzite v Las Vegas. Vo svojich predchádzajúcich knihách opísal zážitky na prahu smrti. Od tých čias sa zaoberal množstvom podobných prípadov, s ktorými sa naňho obrátili dospelí i deti. Výsledkom jeho výskumov je kniha Svetlo z druhej strany.

Od autora v Ikare vyšlo: Život po živote, Život po strate, Záblesky vecnosti