Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

piatok 17. júna 2022

SALUBER, ZANA - Z JEJ KRVI

SALUBER, ZANA

Z JEJ KRVI
Skutočný príbeh najznámejšej slovenskej veštkyne a liečiteľky

Ikar, Bratislava, 2015
obálka Juraj Šramko
1. vydanie
ISBN 978-80-551-4361-3

beletria, román, literatúra slovenská, ezoterika ,podpis autora,
280 s., slovenčina

tvrdá väzba s prebalom
stav: veľmi dobrý

NEPREDAJNÉ

*h-tv-4/2*

Román Z jej krvi je skutočný príbeh zachytávajúci rodovú líniu, z ktorej pochádza najznámejšia slovenská veštkyňa a liečiteľka Zana. Začína sa príbehom jej praprastarej matky Olívie, ktorú v jej dobe považovali za bosorku, liečiteľku a vedmu. Žila na hrane vtedajšej spoločnosti, s ľuďmi, a predsa bez nich, no šťastná so svojím manželom a synmi. Olívia zanechala prapravnučke obradný prsteň a podrobné zápisky s rodovými zaklínadlami a popismi, ukryté vo zvláštnej truhličke. Zane sa tieto rodinné poklady dostali do rúk po viac ako storočí a spolu so zdedeným darom jasnovidectva určili jej ďalšiu cestu životom.

Zaninu životnú púť, nepochopenie rodiny, priúčanie sa i porozumenie inému svetu jej pomáhala prekonávať hrozenkovská bosorka Agáta, ktorá sa stala jej spriaznenou dušou a priateľkou. No aj v tých chvíľach Olívia držala ochrannú ruku nad svojou prapravnučkou a spoločne s vedmou Agátou jej pomáhala akceptovať skutočnosť, že je iná.

Pretože aj Zana má krv bosoriek.

Zana Saluber sa narodila a väčšinu života prežila v rodnom Trenčíne. Po tragických udalostiach, ktoré sprevádzali jej mladosť, sa rozhodla vrátiť ku koreňom a natrvalo sa usadiť v Leviciach. Tu žije dodnes so svojimi deťmi a s bratom, ktorému tiež v tele koluje „iná" krv. Zana od roku 2008 pracuje vo vydavateľstve Ringier Axel Springer, kde tvorí horoskopy, predpovede budúcnosti a články pre časopisy a noviny. Okrem toho sa ako vedma, numerologička a liečiteľka venuje ľuďom, ich problémom, zdraviu aj láskam. Román Z jej krvi je Zanin beletristický debut.