Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

sobota 27. mája 2017

ANDRO - PĚT TANTRIK

ANDRO

PĚT TANTRIK
Tajemství věčného mládí
Pět Tibeťanů pro ženy
(Die funf Tantrika)

Pragma, Praha, 1996
preklad Blanka Kubisková
ISBN 80-7205-366-3

ezoterika, zdravie
112 s., čeština
hmotnosť: 70 g

mäkká väzba
stav: dobrý

4,00 €

*lupev* (in *X02*)

Prastará fotografie tajuplného tantrického chrámu, kterou věnoval roku 1912 Andrův dědeček, vášnivý cestovatel a reformátor Wilhelm Silgereisen, jisté paní Lotte, přiměje Andra, aby se vypravil až do nepálského města Káthmándú.

Když zde Andro potká paní Lotte - obdivuhodnou ženu, která si i přes svůj vysoký věk uchovává zdraví, vitalitu a chuť do života, začíná tušit, že tajemství věčného mládí a radosti ze života je docela blízko.

Andro, známy terapeut, cvičitel a spisovatel, vypráví poutavý "tantrický" příběh, který vybízí ženy každého věku k tomu, aby začaly rozvíjet své ženství, uvědomily si své potřeby a možnosti, a tak se otevřely životu plnému lásky a tělesné i duševní vyrovnanosti. V druhé části knihy popisuje autor pět snadno osvojitelných cviků - tantrických ritů - , které stimulují životní sílu a napomáhají udržovat vitální ženskou energii.

Pět Tantrik je pět tělesných pozic, které ve spojení se stahováním pánevního svalstva, dýcháním a intonováním určitých slabik vytvářejí jednoduchý a zároveň velmi účinný praktický cvičební program vhodný pro každou ženu.
Andro načerpal své první zkušenosti v přírodním sanatoriu, které patřilo jeho rodině. Během svých dlouhých cest po severní Africe a Indii se seznámil se súfijskými léčebnými metodami, jógou, technikou taiji, východními masážními technikami a tantrou. Po dlouhou dobu pracoval v Dalai Lama Medical Center. V roce 1980 založil v Berlíně známé terapeutické centrum Antinour Institut, které nabízí všestranný, celostní léčebný program. Andro vypracoval vlastní techniku masáže jin-jang a novou tantrickou metodu. Je autorem mnoha knih, odborných článků a instruktážních videozáznamů. V Německu je považován za jednoho z největších expertů v otázkách sexu a pohlavního života.