Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

sobota 12. marca 2022

MC KENNA, BRIEGE - ZÁZRAKY SA DEJÚ

MC KENNA, BRIEGE
LIBERSAT, HENRY

ZÁZRAKY SA DEJÚ
(Miracles do Happen)

Serafín, Bratislava, 1995
Privincialát Rehole menších bratov františkánov
preklad Andrej Drdúl
1. vydanie
ISBN 80-85310-44-9

náboženská literatúra,
168 s., slovenčina

mäkká väzba

PREDANÉ stav: dobrý *povev*nab*
PREDANÉ stav: veľmi dobrý *barpe*nab*

Briege McKenna: Smerovka k Ježišovi

Niektorí ľudia veria na zázraky. Sestra Briege McKenna nielen verí, ale aj vidí, že zázraky sa dejú. Roku 1970 bola zázračne uzdravená z reumatickej artritídy a odvtedy bola svedkom toľkých uzdravení a zázrakov, že si to väčšina kresťanov nedokáže ani predstaviť. Vo svojej uzdravovacej službe precestovala celý svet - od Latinskej Ameriky až po Južnú Kóreu.

V knižke Zázraky sa dejú sestra Briege opisuje svoje stretnutia s Božou uzdravovacou mocou. Delí sa v nej so svojimi myšlienkami o dôležitosti viery a modlitby, o kňazskej službe, o uzdravovacej moci Eucharistie. Jej knižka ukazuje cestu k užšiemu spoločenstvu s Bohom, k uvedomeniu si jeho lásky a k prehĺbeniu viery, že on môže aj nemožné.

Sestra Briege McKenna sa narodila v Armaghumskom kraji v Írsku. Je členkou Kongregácie Sestier sv. Kláry. V službe evanjelizácii a uzdravovaniu precestovala celý svet. Pôsobila v Európe, Ázii i v mnohých krajinách Latinskej Ameriky.

Henry Lebersat je redaktorom týždenníka Florida Catholic a autorom knihy Stretnutie Boha uprostred problémov.

„Táto kniha je skutočne budovateľom viery. Posolstvo, ktoré som dostal pri čítaní knihy Zázraky sa dejú bolo, že len skrze uzdravujúcu Ježišovu moc môžeme obdržať trvalý pokoj. “

- Otec Martin Tiemey, riaditeľ katolíckeho spravodajského inštitútu v Írsku (Catholic Communications Institute of Ireland).

„Od prvej kapitoly ma sestra Briege vyzývala, aby som žil radikálne podľa evanjeliového posolstva. Zázraky sa dejú ma znovu poučili, že Pán dáva veľké dary svojmu ľudu pre väčšiu a vernejšiu službu. “

- John Michael Talbot,

autor knihy Reflexie nad evanjeliami.

„Boh bezpočetne veľa ráz požehnáva svoj ľud skrze službu sestry Briege McKenna. Táto inšpirujúca kniha je svedectvom jej vernosti. “

- Sestra Marry O’Duffy.