Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

utorok 21. decembra 2021

GEIST, RÓBERT - NOVÁ ŠANCA ZMENIŤ SA I.

GEIST, RÓBERT

NOVÁ ŠANCA ZMENIŤ SA I.
Ako nájsť sám seba

Source, 2011
obálka Silvia Kováčiková, Róbert Geist
ilustrácie Silvia Kováčiková
ISBN 978-80-970636-0-3

ezoterika, psychológia,
144 s., slovenčina 

mäkká väzba, veľký formát
stav: dobrý

PREDANÉ

*juran*ezo*

Na Zemi, na ktorej žijeme, nie je život ľahký. Je to veľká česť a pocta pre duše, ktoré sa sem dostanú. Na tejto planéte sa duše môžu naučiť viac ako inde, za krátky čas. Žiť život je pre každú dušičku vo svojom novom tele (tele človeka na Zemi) hra. V nej každá spoznáva nové možnosti svojej podstaty a bytia. Učí sa cez vlastné skúsenosti spolu s dušami, s ktorými sa pred narodením dohodla. Je to neustály proces vývoja duše, pokračujúci dlhú dobu vo viacerých inkarnáciách. Ak si v živote uvedomíme túto podstatu vlastného učenia sa na vlastných skúsenostiach, tak môžeme nastúpiť na cestu premeny, ktorá sa k nám neodvratne blíži. Je čas veľkých zmien. Zmien vo vedomí, vnímaní a nových, zatiaľ nepoznaných možností človeka. Ten čas je tu. Týka sa bez rozdielu každého z nás, či si to pripustíme alebo nie. Mnohým ľuďom sa otvárajú nové schopnosti a z dôvodu nepoznania podstaty, príčiny a možností, majú strach a obavy, čo s tým. U niekoho sa objavia schopnosti jasnovidecké, u iného telepatické, ďalší nevedia čo s rukami, ak z nich začína vyžarovať energia spôsobujúca teplo. Táto kniha je venovaná práve vám, všetkým tým hľadajúcim, ktorí hľadáte pomoc, vysvetlenie, prípadne návod ako ďalej. Ubezpečujem vás, že návod na použitie nemám, ten si nosí v sebe každý z nás, vo svojom vnútri - vo svojom srdci, vo svojej duši.

Táto kniha môže byť pre vás učebnicou - súhrnom mojich poznatkov a skúseností. Môže pre vás trochu poodhaliť závoj tajomna, ktorý sa skrýva v každom z nás. Ukazuje na život iným pohľadom, ako ho poznáme dnes. Je vodítkom ako rozumieť životu inak a tak pochopiť tajomno v nás.

Verím, že sa táto kniha stane vašou obľúbenou, ktorá zmení váš život k lepšiemu, tak ako aj mne.

Prajem vám, milí čitatelia, aby váš život zmenil smer k lepšiemu, radostnejšiemu a šťastnejšiemu láskyplnému spoznávaniu nášho skutočného života. Prajem vám, nech sa aj vy stanete silnými kormidelníkmi vlastných lodí zvaných - Môj život. Prajem vám, aby sa vám to, čo sa naučíte z tejto knihy, podarilo zapracovať do svojho života tak ako sa to podarilo aj mne. Nik sa nenarodil na túto planétu, aby bol nešťastný, bez lásky a aby trpel. Sú to len chybné programy, ktoré ešte stále poniektorí živíme sami v sebe. Skúste to zmeniť, len vy a nik iný to za vás neurobí. Tak sme sa rozhodli pred narodením, preto sme tu. Napraviť všetko čo sa dá a žiť život úžasného, šťastného a láskavého človeka. Prajem vám príjemné čítanie. Tým z vás, ktorí sa rozhodnú zmeniť svoj život, prajem správne vykročenie. Prajem vám veľa lásky do vašich sŕdc a duší, ako sa to na láskyplných a pokorných ľudí sluší.

S láskou Róbert Geist