Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

pondelok 20. februára 2023

HUTSON, SHAUN - OBETE

HUTSON, SHAUN

OBETE
(Victims)

Práca, Bratislava, 1993
edícia Knižnica Triumf (5/93)
preklad Jozef Genzor
obálka Martin Gerboc
1. vydanie
ISBN 80-7094-247-9

beletria, román, literatúra anglická, horor
360 s., slovenčina

tvrdá väzba s prebalom
stav: dobrý

PREDANÉ

*juran*belx-eng-horr*

Román svetoznámeho anglického spisovateľa Shauna Hutsona Obete poteší najmä milovníkov dobrodružstva a napätia. Patrí medzi najlepšie horory.

Profesionálny fotograf Frank Miller fotografuje mŕtvoly pre tlač a políciu. Stane sa geniálnym špecialistom na filmové triky. Pri nehode oslepne na ľavé oko. Doktor Cook mu transplantuje oko darcu - vraha. Keď doktora Cooka zrazí autom milenec jeho ženy, Miller zistí, že vie označiť potenciálne obete. Ponúkne pomoc polícii, ktorá hľadá beštiálneho vraha. Reportáže o obetiach nakrúca reportérka Terri Warnerová. Vrah ju prenasleduje. Podozrenie padá na Johna Rykera, ktorý Frankovi zháňa mŕtvoly, aby ich použil vo filmoch. Rozpúta sa medzi nimi neľútostný zápas. Počet obetí stúpa, polícia si nevie rady. Podarí sa Frankovi zastaviť masakre, alebo sa aj on stane obeťou vraha...?