Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

štvrtok 31. mája 2012

MOODY, RAYMOND AVERY - STRETNUTIA


MOODY, RAYMOND AVERY
PERRY, PAUL

STRETNUTIA
(Reunions - Visionary encounters wits departed loved ones)

Motýľ, Bratislava, 1994
ISBN 80-967045-4-0
1. vydanie

ezoterika, veštenie, záhady
200 s., slovenčina
hmotnosť: 350 g

tvrdá väzba, papierový prebal
stav: výborný, nepoužívaná

0,80 € PREDANÉ!

*090*

Kto je doktor RAYMON MOODY ? (eng.)

Stretnutia prinášajú prevratné dôkazy o kontaktoch živých so zjaveniami zosnulých. Sú sľubným štartom do novej oblasti výskumu a poskytujú útechu ľuďom na celom svete. Tu je jedno z videní, ktoré sa odohralo na klinike Dr. Moodyho: „Nemožno pochybovať, že osoba, ktorú som videl v zrkadle, bola moja matka. Neviem, odkiaľ prišla, ale som presvedčený, že to, čo som videl, bola skutočná osoba. Pozerala sa na mňa zo zrkadla... Jej pery sa nehýbali, ale rozprávala sa so mnou a ja som jasne počul, čo hovorí. Povedala: „Mám sa dobre, a šťastne sa usmievala."



Dr. Moody je prvým lekárom, ktorý začal skúmať zážitky na prahu smrti a vedecky ich podložil. V knihe Stretnutia ide ďalej ako v klasickom diele Život po živote. Približuje nám vedecký výskum ľudí, ktorí sa kontaktovali so zjaveniami zosnulých. Dosiahol zarážajúce výsledky v privolávaní duchov zosnulých a v uskutočňovaní vizionárskych stretnutí v laboratórnom prostredí. Delí sa s nami o metódy, ktorými my žijúci môžeme komunikovať so zosnulými členmi rodiny, s priateľmi a milovanými osobami. Dr. Moody podložil svoje poznatky údajmi z histórie, antropológie a literatúry a presvedčivo predložil dôkazy o výskume, ktoré umlčia i skeptikov. Kontaktovanie sa s milovanými zosnulými nie je len hlboko zakorenená ľudská túžba, ale Dr. Moody je presvedčený, že je základnou súčasťou procesu smútku a vyliečenia sa z neho. V Stretnutiach dokázal, že tento univerzálny sen možno skutočne dosiahnuť a ponúka spôsoby, ako môže každý použiť jeho techniky na to, aby sa stretol s milovaným zosnulým.