Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

streda 10. februára 2016

NAJLEPŠIE SVETOVÉ ČÍTANIE 2003

NAJLEPŠIE SVETOVÉ ČÍTANIE 2003

CRAIS, ROBERT - RUKOJEMNÍCI
(Hostage)
SILVA, DANIEL - SEZÓNA POCHODOV
(The Marching Season)
RICE, LUANNE - CHOĎ ZA SVOJIMI HVIEZDAMI
(Follow the Stars Home)
MCCLURE, KEN - DARCA
(Donor)

Reader´s Digest Výber, Bratislava, 2003
preklad Rudolf Lesňák, Hviezdoslav Herman, Mária Kočanová, Tamara Chovanová
1. vydanie
ISBN 80-88983-34-7

beletria, román
576 s., slovenčina
hmotnosť: 518 g

tvrdá väzba, papierový prebal
stav: výborný

PREDANÉ

*H-2-4*

Robert Crais

Rukojemníci

Po nevydarenom prepadnutí benzínovej pumpy sa traja mladí delikventi schovajú v neďalekej vile. Jej majiteľa i s deťmi držia ako rukojemníkov. Na mieste zasahuje veliteľ policajnej stanice Jeff Talley, muž s mnohoročnými skúsenosťami vyjednávača. No ani tie ho nemôžu pripraviť na nečakaný vývoj udalosti, keď sa v role rukojemníkov ocitnú aj jeho žena a dcérka.
Daniel Silva

Sezóna pochodov

Zatiaľ čo sa vlády zainteresovaných krajín snažia dosiahnuť mierové riešenie konfliktov vo svete, teroristické skupiny usilujúce sa o pravý opak nachádzajú nečakanú podporu. Na šachovnici veľkej hry sa znovu stretávajú dvaja muži, ktorých cesty sa s osudovými následkami skrížili už predtým: agent CIA Michael Osbourne a nájomný vrah známy pod krycím menom Október.

Luanne Riceová

Choď za svojimi hviezdami

Priateľstvo, láska, nádej - to sú tri mocné putá, ktoré zvádzajú dohromady Dianne Robbinsonovú, jej ťažko postihnutú dcérku Juliu, lekára Alana Mclntosha a jedenásťročnú Amy Brooksovú. S ich pomocou Dianne nachádza cestu k Alanovi, ktorého brat ju kedysi opustil, a sama na odplatu podporí Amy v snahe nájsť stratené rodinné zázemie
Ken McClure

Darca

Dr. Steven Dunbar má za úlohu prešetriť podozrivo podobné okolnosti úmrtia dvoch detských pacientov luxusnej súkromnej kliniky v Škótsku. Zhodou okolností sa na rovnaký zákrok, transplantáciu obličiek, chystá aj sedemročná Amanda Chapmanová Naozaj dievčatku hrozí smrteľné nebezpečenstvo, ako sa Dunbar domnieva, a pokiaľ áno, stihne zasiahnuť včas?