Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

pondelok 4. februára 2013

SEBES, TIBOR - BUDDHA LÁBNYOMÁBAN

SEBES, TIBOR

BUDDHA LÁBNYOMÁBAN

Táncsics könyvkiadó, Budapest, 1969
edícia Útikalandok (86)
19.750 výtlačkov

cestopis, buddhizmus, náboženstvá východné,
248 s., maďarčina
hmotnosť: 276 g

tvrdá väzba, papierový prebal
stav: veľmi dobrý, nepoužívaná

0,50 € DAROVANÉ

*R03*


Kevés magyar járt Ceylonban — magyar újságíró pedig még sosem. Sebes Tibornak alkalma volt eljutnia erre a csodálatosan szép, ősi, magas kultúrájú, különös szigetre.

A sok saját felvétellel érzékeltetett úti beszámolóban nemcsak Afganisztán, India és Ceylon varázslatos vidékei elevenednek meg, hanem hiteles bepillantást nyújt keleti embertársaink életébe, szokásaiba, vallásos hitébe, egész különös gondolkodásmódjába. Az Olvasó megismerkedhet belőle az indiai, a szingaléz és a vedda házassági formákkal, temetkezési szertartásokkal, ünnepekkel — és hátborzongató útjára kísérheti a tűkkel átszurkált és parázson sétáló vezeklőket ... És megláthatja a drágakőhalmok árnyékában élő nincsteleneket, a gumifák megcsapolóit és a teaszüretet, a jámbor, betanított elefántokat — és Buddha Szent Fogát és lábnyomát ...