Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

utorok 16. júla 2024

MACINSKÁ, NIKA - AKO DAŤ DEŤOM TO, ČO NAOZAJ POTREBUJÚ?

MACINSKÁ, NIKA

AKO DAŤ DEŤOM TO, ČO NAOZAJ POTREBUJÚ?

vlastným nákladom, 2022
ISBN 978-80-973250-0-8

pedagogika,psychológia,rodina, podpis autora
80 s., slovenčina

tvrdá väzba
stav: veľmi dobrý

3,90 €

Kniha o tom, čo sú to emocionálne potreby a ako ich naplnenie, či nenaplnenie ovplyvňuje naše životy. Čerpala som z vlastných mnohoročných skúseností s mojimi 8 deťmi a tiež zo skúseností mojich známych, s ktorými sme často riešili otázku, ako budovať s deťmi vzťahy tak, aby nielen vedeli, ale aj cítili, že sú milované.

Zároveň je kniha mojou spoveďou o tom, ako sa mi pri mojich deťoch darilo, ale aj nedarilo. Nájdete v nej praktické príklady zo života, ktoré sa reálne stali. Ukáže vám, ako porozumieť emocionálnym potrebám nielen vašich detí, ale aj tým vašim. A tiež môže slúžiť ako návod na napĺňanie emocionálnych potrieb v každodennom živote.

Pomôže vám vychovať z vašich detí šťastných, vyrovnaných, sebavedomých dospelých ľudí, ktorí budú vedieť, kde je ich miesto na zemi a budú vedieť lásku, ktorú od vás prakticky dostali, dávať ďalej vo svojich životoch.

Začnite už dnes vedome napĺňať potreby svojich detí pomocou skúseností, ktoré som zbierala počas 20 rokov mojej materskej praxe a tiež počas niekoľkoročných skúseností s mentorovaním mladých dospievajúcich ľudí.