Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

piatok 26. júla 2024

HAICH, ELISABETH - ZASVĚCENÍ

HAICH, ELISABETH

ZASVĚCENÍ
(Einweihung)

Aquamarin, Praha, 1994
preklad Růžena Formánková
obálka Zdeněk Hajný
3. vydanie,
80-85592-07-X 

knihy v češtine, beletria, mystika, okultizmus, ezoterika,
432 s., čeština

tvrdá väzba,
stav: dobrý, neautorské venovanie

PREDANÉ

*ezo*

Autorka mísí vyprávění ze svého současného života, od dětství až do dospělosti, se vzpomínkami na minulý život, který strávila jako faraonova dcera. Jako bychom v chrámových síních seděli s ní, nasloucháme učení velekněze Ptahhotepa, který ji na tuto cestu k nejvyšší moudrosti připravuje a vede k hluboké pravdě o smyslu života a důsledcích našich činů.Mysticko biografický román, ve kterém se prolínají staroegyptská mystéria. Biografický proto, protože autorka čtenářsky oblíbených knih o józe, popisuje své zajímavé vzpomínky na minulé životy ve velmi dávném Egypte. Najdeme zde mimo jiné výběr z učení velkokněze Ptahhotepa, který vysvětluje okultní zákony vesmíru, lidské duše osudu. Dále bohatství myšlenek, zážitků zkušeností, které zahrnují celou oblast mystiky názorně vysvětlují zákony karmy znovuzrození. Autorka podává významné svědectví, udává směr v našem chaotickém věku. Sféry, které popisuje, jsou různé: vývoj citlivého děvčete, rány osudu, Jež určují proces zrání; vrchol krize, Který vede do průlomu nové existence záhadným zpusobem se prolíná s hrůzami poslední války. Celá zkušenost je podporovaná silnou osobností. Kniha, ve které se prolíná biografie, román mystické učení, podává napínavý obraz záhad zasvěcení, jehož hluboká pravda vždy dráždila fantazii. Je to zároveň nejobsažnější reinkarnační zpráva, která umožňuje získat hluboký vhled do působení karmy z života do života.