Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

pondelok 22. júla 2024

KARIKA, JOZEF - TRHLINA

KARIKA, JOZEF

TRHLINA

Ikar, Bratislava, 2018
obálka Michal Dvorský
2. vydanie
ISBN 978-80-551-6582-0

knihy v slovenčine, literatúra slovenská, beletria, záhady, thriller, horor,
368 s., slovenčina

tvrdá väzba s prebalom
stav: veľmi dobrý

PREDANÉ

*belsl*

„Je Trhlina realita, alebo fikcia? Nesnažím sa rozlúsknuť túto záhadu. Jednoducho je to fenomén a veľmi šikovne napísaná kniha, ktorá sa opiera o reálne príbehy a nevysvetliteľné udalosti, ktoré sa odohrali v oblasti pohoria Tribeč, ľudovo nazývanej aj slovenský bermudský trojuholník. Je zadokumentovaných niekoľko prípadov tajomných zmiznutí, divných poblúdení, záhadných dopravných nehôd, ktoré sa udiali v tomto malom pohorí. Poznám tie strašidelné príbehy z detstva, pretože pochádzam z okolia pohoria Tribeč. Slúžili ako odstrašujúci výchovný prvok, aby nám ani len nenapadlo do tej hory ísť. Na tomto príbehu ma fascinuje práve tá hra na skutočnosť. Ľudia – čitatelia – uverili príbeh a sami organizujú výpravy po ceste, ako sa vybrali hrdinovia predlohy. Je to taká slovenská Ďatlovova výprava. Seriálový rozprávač je Igor, ktorý postupne prichádza na rôzne tajomstvá, čím zapája do príbehu aj diváka. Ľudí na príbehoch vždy upútalo pomalé dávkovanie a poodhaľovanie skutočnosti, pričom tie najzaujímavejšie príbehy sú pre nich tie, ktoré sa naozaj stali. Presne o to sme sa chceli, chceli sme im dať fiktívnu realitu.“