Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

štvrtok 12. augusta 2021

STEEL, DANIELLE - DOM NA ULICI NÁDEJE

STEEL, DANIELLE

DOM NA ULICI NÁDEJE
(The House of Hope Street)

Slovenský spisovateľ, Bratislava, 2001
preklad Martin Zambor
prebal Daniel Grečner, Gregor Fudala
1. vydanie
ISBN 80-220-1096-0

literatúra americká, beletria, román
160 s., slovenčina

tvrdá väzba s prebalom
stav: dobrý

1,50 €

*kocma**belx*

49. bestseller najpopulárnejšej americkej autorky je príbehom straty a hľadania, rodinnej súdržnosti a ľudskej odvahy...

Liz a Jack Sutherlandovci žijú v harmonickom vzťahu. Za osemnásť rokov manželstva si vybudovali pevné rodinné zázemie, renomovanú právnickú kanceláriu a útulný domov neďaleko San Francisca. Vo vianočné ráno zasiahne však osud a všetko sa zrúti ani domček z karát.

Ako sa Liz zaobíde bez verného partnera a priateľa? Ako môže za ním smútiť, keď má na krku pätoro sirôt, nehovoriac o vlastných potrebách? Láska detí je jediné, na čo sa môže spoliehať. Osud však zasiahne aj druhý raz, tentoraz s dvojitým účinkom - nehoda najstaršieho syna, ktorý sa ocitne v nemocnici, prináša paradoxne nádej. Nádej v podobe muža, ktorý dokáže liečiť nielen fyzické zranenia, ale i doráňanú ženskú dušu.

Ako sa po necelých piatich rokoch dlhé letné dni postupne krátia a prechádzajú do jesene, Liz hĺba nad tým, čo má, čo stratila, hrejúc si na srdci drobné čriepky šťastia, ktoré nájde každý, čo nestráca úfnosť. Blížia sa ďalšie Vianoce, najkrajšie sviatky roka, čo nemusia znamenať len stratu a žiaľ, ale aj svetielko do budúcnosti...