Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

pondelok 30. novembra 2015

VERNE, JULES - MICHAIL STROGOV

VERNE, JULES

MICHAIL STROGOV
(Michel Strogoff)

Mladé letá, Bratislava, 1969
edícia Stopy
preklad Jozef Brandobur
ilustrácie František Šesták
obálka Alojz Riškovič
1. vydanie, 30.000 výtlačkov

beletria, dobrodružné, knihy pre deti,
360 s., slovenčina
hmotnosť: 451 g

tvrdá väzba
stav: dobrý, čítaná

1,60 €

W2E*unk* in *b-fra*

Videli ste francúzsky film Michail Strogov? Bol širokouhlý, farebný... a napínavý. Iste sa pamätáte, že jeho hlavným hrdinom bol cársky kuriér, odvážny a húževnatý mladý muž, ktorý sa podujal na veľmi ťažkú úlohu: dostať sa stoj čo stoj do hlavného mesta Sibíri napadnutej hordami tatárskeho chána Feofara a odovzdať cárovmu bratovi dôležitý list, v ktorom ho panovník varuje pred vražednými úmyslami zradcu Ogareva. A spomínate si ešte na to smelé dievča, s ktorým sa Michail Strogov cestou zoznámil? Volala sa Naďa, vďaka nej mohol pokračovať v ceste, keď mu Tatári rozžeraveným mečom... ale nie, to vám nemôžeme prezradiť. V knihe nájdete všetko presne tak, ako to váš obľúbený autor Jules Verne napísal. Pravda, u neho ste zvyknutí skôr na vedecko-fantastické ako na dobrodružné romány. Nuž prezradíme vám, že i keď tu nebude reč o nijakých vynálezoch, autor sa ani pri tejto knihe nezaprel. Preto ten tatársky vpád, okolo ktorého sa dej románu toči, v učebniciach dejepisu nehľadajte.