Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

pondelok 30. novembra 2015

GREY, ZANE - JAZDEC V MASKE

GREY, ZANE

JAZDEC V MASKE
(Riders of the Purple Sage)

Mladé letá, Bratislava, 1974
edícia Stopy
preklad Šarlota Barániková
ilustrácie František Hübel
2. vydanie, 22.000 výtlačkov

beletria, dobrodružné, knihy pre deti, literatúra americká, western,
344 s., slovenčina
hmotnosť: 463 g

tvrdá väzba

1,00 € stav: výborný, nečítaná W2E in *sklad*
1,00 € stav: veľmi dobrý *kocan3*belx-usa*

Dobrodružné romány svetoznámeho amerického spisovateľa Zane Creya (1875—1939) patrili svojho času medzi najpopulárnejšie knihy svojej kategórie a boli doslova bestsellermi. Vychádzali vo veľkých nákladoch a v mnohých vydaniach, a to nielen v USA, ale i v početných prekladoch. Aj u nás bol tento autor pred vojnou veľmi známy a obľúbený. Jeho romány, to sú napínavé príbehy z amerických pustatín, silné svojím pútavým dejom, naplneným mnohými nečakanými zvratmi, dynamičnosťou a dramatickými situáciami. Pre vás, milí mladí čitatelia, vybrali sme z nich román „Jazdec v maske“, ktorý vás zavedie ďaleko na hranice Utahu do obce Cottonwoods, kde krásna Jane Withersteenová chce sama rozhodovať o svojom živote a znepriatelí si tým celú obec. Snažia sa zastrašiť ju a donútiť ju k poslušnosti. Zlodeji dobytka, ku ktorým patrí aj záhadný a obávaný Jazdec v maske, jej odháňajú stáda a bohatá Jane sa stáva zo dňa na deň chudobnejšou. Jej situácia je beznádejná, kruh okolo nej sa čoraz väčšmi zužuje, prenasledovanie nepozná medze. A Jane spolu so svojím priateľom pištoľníkom Lassiterom zvádza urputný boj, aby sa vymanila z obludnej moci fanatizmu okolo seba i v sebe samej.