Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

štvrtok 26. novembra 2015

SZKLARSKI, ALFRED - DVOJNÍK PROFESORA RAWU

SZKLARSKI, ALFRED

DVOJNÍK PROFESORA RAWU
(Sobowtór profesora Rawy)

Mladé letá, Bratislava, 1973
edícia Stopy
preklad Viera Havránková
ilustrácie Oto Bachorík
1. vydanie, 20.000 výtlačkov

beletria, dobrodružné, knihy pre deti, literatúra poľská
176 s., slovenčina
hmotnosť: 301 g

tvrdá väzba
stav: výborný, nečítaná

PREDANÉ

W2E in *H-TV-3*

Vynikajúci vedci mávajú svoje zvláštnosti, koníčky, tajomstvá... Alfred Szklarski, populárny poľský autor knih pre mládež, sa inšpiroval touto skutočnosťou a vytvoril postavu slávneho kybernetika Piotra Rawu, ktorý má doma toľko originálnych vynálezov, skrytých mechanizmov a automatických zariadení, že jeho vilu v Katowiciach nazývajú Bosoráckym domom. A to ešte nepoznajú jeho najväčšie tajomstvo — kybernetického dvojníka Roba, ktorý je profesorovi na nerozoznanie podobný a vie sa správať presne ako on. Aj Rawov syn Andrzej sa o Robovi dozvie až pred otcovým odchodom na vedeckú konferenciu do Londýna. Vynálezca mu zverí svoje tajomstvo, aby ho v prípade nebezpečenstva mohol s pomocou ozbrojeného robota chrániť. Andrzejovi by bolo v prázdnom dome smutno samému, nuž sa tam schádza s kamarátmi, s ktorými si založili klub Hľadačov dobrodružstiev. Veci sa však zbehnú tak, že náčelník klubu — Fľakatá Tvár, ani členovia Múdra Hlava, Ľstivý Had a Rýchla Myš, vôbec nemusia dobrodružstvá hľadať a zažijú viacej nebezpečenstva a napätia, než by si priali.