Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

pondelok 30. novembra 2015

QUEEN, ELLERY - MOSADZ JE PASCA

QUEEN, ELLERY

MOSADZ JE PASCA
(The House of Brass)

Mladé letá, Bratislava, 1980
edícia Stopy
preklad Margita Vozáriková
ilustrácie Marián Mudroch
1. vydanie, 32.000 výtlačkov

beletria, dobrodružné, knihy pre deti, detektívky, literatúra americká,
224 s., slovenčina
hmotnosť: 310 g

tvrdá väzba
stav: výborný, nečítaná

1,30 € PREDANÉ

W2E in *H-TV-3*

Jedna z najnovších detektívok známeho amerického autora nás zavedie do chátrajúceho vidieckeho sídla posledného člena bohatej zlatníckej rodiny Mosadzovcov. Prichádzame ta spolu so šiestimi ľuďmi, ktorí Hendrika Mosadza jakživ nevideli, a predsa si ich ten záhadný starec pozval, aby ich urobil svojimi dedičmi. Prečo si vybral práve ich? Nie je to pasca? Starodávny dom a jeho majiteľ budia hrôzu, ale nádej na bohatstvo je silnejšia. Je však ten starý čudák naozaj bohatý? Kde vlastne skrýva svoje milióny? Kto z prítomných ho zabil, aby sa čím skôr dostal k peniazom ? Náhodou, ako manžel jednej z pozvaných, je Mosadzovým hosťom aj inšpektor Richard Queen, ktorý je už na penzii. Za pomoci svojich bývalých kolegov sa usiluje nájsť odpoveď na všetky tieto otázky a dokázať si, že ešte nepatrí do starého železa. No nejedna jeho teória, nech je akokoľvek logická, sa v priebehu vyšetrovania ukáže mylnou. Zdá sa, že aj pre Queena je tento prípad príliš tvrdým orieškom. Podarí sa mu nájsť správnu odpoveď?