Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

pondelok 18. septembra 2023

BLANCHARD, KEN - NOVÝ MINÚTOVÝ MANAŽÉR

BLANCHARD, KEN
JOHNSON, SPENCER

NOVÝ MINÚTOVÝ MANAŽÉR
(The New One Minute Manager)

Citadella, 2018
preklad Ján Dulla
1. vydanie
ISBN 978-80-8182-097-7

rozvoj osobnosti, psychológia, motivácia
112 s., slovenčina

tvrdá väzba s prebalom
stav: veľmi dobrý

9,00 €

*karyn*ekon*

Od vydania pôvodného Minútového manažéra sa svet zmenil. Aby dnes organizácie udržali krok s neustále sa meniacimi technológiami a postupujúcou globalizáciou, musia reagovať rýchlejšie, s menšími zdrojmi. Nový Minútový manažér vám pomôže uspieť v tomto svete. K vedeniu a motivácii ľudí má nový prístup, zameraný na užšiu spoluprácu. Efektívne líderstvo je dnes predovšetkým vzťahom medzi osobami, postavenými na jednu úroveň.

Nový Minútový manažér vie, že kľúčový význam pre úspech organizácie majú dnes ľudia, ktorí hľadajú vo svojej práci a životoch viac uspokojenia. Chcú sa cítiť zapojení a mať pocit zmysluplnosti svojej práce. Nový Minútový manažér si uvedomuje, že najvyššou prioritou je prilákať a udržať si talenty. Kľúčové je, ako svoj nový prístup využíva.