Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

štvrtok 29. novembra 2012

TIMCSÁK, GÉZA - JÓGAKONYHA

TIMCSÁK, GÉZA
KOVARI, KATALIN
GINTNER, ZÉNÓ
OLÁH, ÁNDOR

JÓGAKONYHA
Indiai, kínai, japán tradíciók, makrobiotikus receptek

Mezőgazdasági Kiadó, Budapest, 1985
ISBN 963-232-079-4

zdravie, výživa, stravovanie, joga
132 s., 71 obr., maďarčina
hmotnosť: 379 g

tvrdá väzba
stav: výborný, nepoužívaná

1,00 € PREDANÉ

*R01* (kontrola 20.01.16)


„A jóga iránti érdeklődésem elvezetett Indiába, és ott megízlelhettem jó egynéhány jógát oktató intézmény (ásram) főztjét. Kiderült, hogy az ásramokban makrobiotikusan főznek, az ottani klímának megfelelően. Amit ez a könyv tartalmaz, az tehát nem pusztán irodalmi kutatás eredménye, hanem mindaz, amit sikerült az elmúlt években a gyakorlatban elsajátítanom. Célom az, hogy tapasztalataimmal kezdeti segítséget nyújtsak azoknak, akik hasonló módon kívánnak étkezni."

Megjelent: Rakjuk el télire! • Disznótorban • Szabadtűzön • Főzzünk másképp is • 400 kínai recept • Gasztronómiánk krónikája • Hús nélkül • Előkészületben: Reformkonyha • Eleink ételei • Gondolatok a gasztronómiáról és a Gundelekröl • Szárnyasparádé