Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

štvrtok 15. novembra 2012

RŮŽIČKA, RADOMÍR - ČCHI KUNG

RŮŽIČKA, RADOMÍR
SOSÍK, RUDOLF

ČCHI KUNG
Cesta ke zdraví a dlouhověkosti

Poznání, Olomouc, 2002
1. vydanie
ISBN 80-86606-01-5
ilustrácie: Jana Sosíková

náboženstvá východné, zdravie, telesné cvičenia,
192 s., čb obr., čeština
hmotnosť: 192 g

mäkká väzba
stav: výborný, nepoužívaná

4,00 € PREDANÉ!

Čo je to ČCHI KUNG?
*098*


MUDr. Radomír Růžička, CSc. (1932). Přední český odborník v oblasti tradiční čínské medicíny. U nás ji prosazoval jíž od konce 50. let (především akupunktura a akupresura) a výrazně se tak zasloužil o její etablování v československé klinické i experimentální medicíně.

Ing. Rudolf Sosík (1945). Od roku 1988 se systematicky zabývá cvičením čchi kung. V letech 1991-93 absolvoval dlouhodobý kurz čchi kung v Mnichově u čínského učitele Čchin Šan Lin. Od té doby vede kurzy a pravidelná cvičení.

Čchi kung jsou tradiční čínská cvičení pro zdraví a dlouhověkost. V souladu s čínskou medicínou může člověk s jejich pomocí ovlivňovat své fyzické i duševní zdraví. Zahrnují v sobě obě stránky působení, a to jak léčebnou, tak preventivní.

V první části knihy jsou popsány teoretické a filozofické základy (celostní přístup, princip jin a jang, čchi, teorie pěti prvků a energetické dráhy jednotlivých orgánů).

V praktické části jsou popsána jednotlivá cvičení počínaje Osmi kusy brokátu, Dvanácti cviky zvěrokruhu, přes Malý a Velký nebeský cyklus, Uvolňovací čchi kung a Čchi kung mušle, až po Cvičení divoké husy a Falun Gong.