Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

štvrtok 4. apríla 2024

PLAMÍNEK, JIŘÍ - KONFLIKTY A VYJEDNÁVÁNÍ

PLAMÍNEK, JIŘÍ

KONFLIKTY A VYJEDNÁVÁNÍ
Umění vyhrávat, aniž by někdo prohrál

Grada Publishing, Praha, 2009
edícia Poradce pro praxi
2. aktualizované vydanie, 
ISBN 978-80-247-2944-2

ekonomika, podnikanie, psychológia
136 s., čeština

mäkká väzba
stav: veľmi dobrý

4,90 €

*karyn*ekon*

Nové, upravené a doplněné vydání knížky uznávaného autora, poradce a lektora ukazuje, čím mohou být konflikty prospěšné, jaký význam mají jak pro vedení a řízení firem, tak v lidském životě. Dozvíte se o možných způsobech a postupech zvládání různých typů konfliktů a seznámíte se s taktickými, lidskými a strategickými aspekty vyjednávání: například jak se na vyjednávání připravit, jak obsadit vyjednávací týmy, jaké konflikty nejčastější vznikají mezi různými motivačními typy lidí nebo jak využívat různé vyjednávací styly. Nové vydání knížky se více zaměřuje na praktickou stránku vyjednávání a přináší také nové příklady. Díky více než padesáti obrázkům se v problematice přehledně zorientujete a pokud se budete držet 33 pravidel řešení konfliktů, máte téměř vyhráno.