Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

štvrtok 25. apríla 2024

MARTIN-LUGAND, AGNÈS - ĽUTUJEM, NEMÁM ČAS...

MARTIN-LUGAND, AGNÈS

ĽUTUJEM, NEMÁM ČAS...
(Désolée, je suis attendue...)

Motto, Bratislava, 2017
preklad Zuzana Szabóová
obálka Natálie Pecková
1. vydanie
ISBN 978-80-0056-6

beletria, román, romantika, literatúra francúzska
424 s., slovenčina

tvrdá väzba s prebalom
stav: veľmi dobrý

2,00 €

*romant*

Autorka úspešných románov Šťastní ľudia čítajú a pijú kávu a Život je ľahký, nerob si starosti prináša neobyčajne silný príbeh o láske, priateľstve a o tom, čo je v živote najdôležitejšie.

Mladá tlmočníčka Yaël získala skvelé miesto v medzinárodnej agentúre a vrhla sa do práce. Kariéra ju úplne pohltila, akoby v živote neexistovalo nič iné. Pred desiatimi rokmi náhle a bez vysvetlenia zmizol jej priateľ Marc a s ním aj bezstarostné chvíle so sestrou a s blízkymi priateľmi, ktorých už sotva vídala. Náhodné stretnutie s Marcom jej však obrátilo život naruby.

Koľkokrát ste sa sami pristihli, že sa naháňate za niečím nepolapiteľným? Prekonávate stále nové a nové úskalia a sami seba karháte pri odsúvaní dôležitých súkromných záležitostí, všetko len kvôli práci? Moderná doba a vysoké pracovné nároky nás nútia podávať čoraz vyššie výkony na úkor vlastného súkromia, rodiny, či osobného rozvoja. Skúsili ste sa však zamyslieť nad tým, čo je v živote najdôležitejšie? Autorka obľúbených románov Šťastní ľudia čítajú a pijú kávu a Život je ľahký, nerob si starosti Agnès Martin-Lugandová sa vo svojej novej knihe Ľutujem, nemám čas, ktorú vydala spoločnosť Albatros Media Slovakia vo vydavateľstve Motto, zaoberá presne týmito trápeniami mnohých ľudí v produktívnom veku.

Perfekcionizmus, absolútna precíznosť, neukojiteľná túžba po úspechu a víťazstve. Takýmito a podobnými pocitmi je naplnený život mladej tlmočníčky Yaël. Intenzívna práca tlmočníčky ju pohltila natoľko, až jej radosť zo života úplne vyprchala - akoby v živote nič iné neexistovalo. Každý deň okolo seba šíri auru nepreniknuteľnej pevnosti, fungujúcej ako dobre naolejovaný stroj. Nezaujíma ju nič iné, než za žiadnu cenu nepoľaviť a neustále šliapať na pomyselný plynový pedál svojho motora. Rodinný spôsob života jej najbližších priateľov je pre ňu nepredstaviteľný a tlak okolia neznesiteľný.

Jej život však naruby otočí náhodné stretnutie s bývalým priateľom Marcom, ktorý za záhadných okolností zmizol z partie blízkych kamarátov. Vášeň medzi nimi opäť vzplanie v plnej sile a Yaël, uväznená v zajatí svojich ambícií, zrazu pocíti šialený strach, že ho opäť stratí...