Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

štvrtok 15. marca 2012

OSHO - MEDITACE PRVNÍ A JEDINÁ

OSHO

MEDITACE PRVNÍ A JEDINÁ
Praktický průvodce
(Meditation: The First and Last Freedom)

Pragma, Praha, 1999
ISBN 80-7205-187-3

meditácie, duchovná cesta, náboženstvá východné, filozofia,
216 s., čeština
hmotnosť: 337 g

mäkká väzba, štvorcový formát
stav: výborný, nepoužívaná

3,00 € PREDANÉ!

*070*
Kto bol "sexuálny guru" OSHO a v čom tkvie princíp jeho meditácie ?


Osho je znám jako mistr, jenž jde vždy přímo a jasně k nejhlubší podstatě. To platí i o této knize, v níž jsou obsaženy praktické návody k různým formám meditačních technik. Seznamuje čtenáře se zajímavými metodami Kundaliní meditace, Natarádža meditace, Nádabráhma meditace a s dalšími podobami aktivních meditací, které vedou člověka hledajícího svou duchovní cestu ke konečnému poznání. Osho při meditacích využívá pohyb, smích, pláč i tichou kontemplaci, ale jak sám říká - „ta pravá metoda se ozve sama". Každý si tedy může vybrat z této mistrovy palety plné barev přesně to, co bude jemu osobně nejvíce vyhovovat. Tato kniha je souborem promluv mistra Osho zaměřených nejen na různé formy meditace, ale především na jejich využívání v běžném praktickém životě v dnešním světě, který je plný chaosu a neklidu. Právě proto jsou tyto rady tak aktuální a přínosné. A jsou navíc podány velmi jasně, bez zbytečných slov, ale přesto nesmírně poetickým jazykem, který je pro mistra Osho tak typický.