Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

štvrtok 8. marca 2012

NILSSON, LENNART - ČAKÁME DIEŤATKO

NILSSON, LENNART
FURUHJELM, MIRJAM
INGELMAN-SUNDBERG, AXEL
WIRSÉN, CLAES

ČAKÁME DIEŤATKO
(Ett barn blir till)
Rozprávanie o živote pred narodením
Praktické rady pre nádejných rodičov

Osveta, Martin, 1987
2. vydanie, 40.000 výtlačkov

publikácie obrázkové, zdravie, deti, anatómia
160 s., slovenčina
hmotnosť: 513 g

tvrdá väzba, väčší formát
stav: veľmi dobrý

1,60 € *rimle2* in *H-parap*R5F
1,50 € PREDANÉ!

Kto je LENNART NILSSON ? Viete, že bol priekopníkom makrofotografie ?



ČAKÁME DIEŤATKO je na celom svete veľmi populárna kniha. Vyšla už v mnohých tisícoch exemplárov a je preložená do sedemnástich jazykov.

Čakáme dieťatko opisuje slovom i obrazom, čo sa deje v matkinom tele počas vývoja nového človeka. V knihe môžeme sledovať tento pozoruhodný dej od spojenia spermie s vajíčkom až po pôrod dieťaťa.


LENNART NILSSON, svetoznámy fotograf a lekár, je autorom obrazovej časti knihy. Majstrovsky zachytil vývoj zárodku od prvého delenia buniek cez formy, ktoré stále viac pripomínajú vzhľad novorodenca. Pred oči sa nám dostane aj vznik a vývoj vnútorných orgánov. Človek nemôže iné, len obdivovať prírodu, ako to všetko prebieha plánovité a s neuveriteľnou precíznosťou.

Doc. CLAES WIRSEN, embryológ, ktorý teraz pracuje v televízii, napísal k obrázkom výklad. Píše o počatí, o jeho predpokladoch a o vývoji zárodku i plodu. Sledovanie premien a činností na miestach, kde vzniká človek, patrí medzi najzaujímavejšie zážitky.

Prof. AXEL INGELMAN -SUNDBERG a jeho manželka doc. MIRIAM FURUHJELMOVÁ, významní odborníci v oblasti gynekológie a pôrodníctva, podelia sa s vami o svoje skúsenosti a poradia vám, ako najrozumnejšie prejsť týmto životným úsekom. Vysvetlia vám vaše pocity a premeny, upozornia na možnosti predísť rozličným nepravidelnostiam. Svoje rady predkladajú s porozumením ako ozajstní odborníci i rodičia, ktorí to všetko sami prežili.

*077*