Vitajte v mojom antikvariáte!

Chcete mať prehľad o najnovších prírastkoch? Zadajte svoju e-mailovú adresu do kolónky "Prírastky kníh na e-mail" v ľavom stĺpci a na váš e-mail príde maximálne jedna správa denne.

Alebo sa staňte členom stránky na Facebooku.
https://www.facebook.com/groups/ripakovantikvariat/
Vyberte si to, čo je Vašej duši najbližšie.

Ak sa Vám niečo zapáči, napíšte mi na
riporipo@gmail.com
Postup bude nasledujúci :

a.) uveďte tituly, o ktoré máte záujem
b.) uveďte Vašu adresu, prípadne telefón
c.) skontrolujem dostupnosť kníh a následne vám pošlem pokyny na platbu vopred. Na dobierku, po zlých skúsenostiach, neposielam.
d.) Dáte mi avízo o zrealizovaní platby.
e.) Po obdržaní platby na môj účet vám knihy do troch dní posielam

Jednoduché, však? )

ANTIKVÁRIUM (magyarul)

Ha Magyarországról van, és bármelyik könyv érdekelné, kérjük írjon a riporipo@gmail.com címre. A könyvek küldhetök postán. Ha átutazóban van Kassán, a megrendelt könyveket személyesen is átveheti.

pondelok 30. septembra 2024

SEKORA, ONDŘEJ - FERDO V MRAVENISKU

SEKORA, ONDŘEJ

FERDO V MRAVENISKU

Buvik, Bratislava, 2003
preklad Hana Zelinová
1. vydanie
ISBN 80-89028-26-8

knihy v slovenčine, literatúra česká, beletria, rozprávky, knihy pre deti
69 s., slovenčina

tvrdá väzba
stav: veľmi dobrý

5,00 €

*dets*

Už takmer sedemdesiat rokov očarúvajú rozprávky z lúčnej ríše o Ferdovi Mravcovi, chvastúňovi Truhlíkovi a namyslenej Lienke nové a nové generácie detských čitateľov. Mravček Ferdo sa stal hrdinom animovaných filmov a vznikla o ňom aj opera. Kniha vychádza v troch častiach, ale každá tvorí samostatný celok.
Ukážky z knihy: Sláva, Ferdo sa konečne vrátil. Však on dobre vedel, že by nikde inde nedokázal urobiť krajšie veci ako doma. Jeho kamaráti ho za to budú mať radi.
Potom sa všetci žiaci dobre učili. Ale nerobilo im to nijaké ťažkosti. Veď to boli Ferdovi chovanci. A čo z nich potom vyrástlo? Z tých, ktorí nemali krídla? Samí dobrí robotníci. Všetko postavili, všetko dokázali, všetko urobili. Každý z nich prišiel na čosi užitočné, každý z nich čosi vymyslel. A všetci nosili červené bodkované šatky.